Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

spanie do 12

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam żadnych kwalifikacji zastępowałem ojca który ma. Z reszta tam połowa sędziów nie ma żadnych kwalifikacji to emeryci z przypadku to tylko lokalne zawody nie trzeba mieć a przynajmniej się nie pytają.

Mi zdarzało się sędziować oszczep,. dysk i piłkę palantową na razie nikt we mnie jeszcze nie trafił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, a nie prawda, nade mną są schody ruchome i dzieciarnia często zrzuca na mnie różne rzeczy. Poza tym nie znam dnia ani godziny, kiedy cała galeria zawali mi się na głowę ;)

No ale to już nieaktualne, już tam nie pracuję.

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, kurcze, to znaczy, że teraz w ogóle nie pracujesz? :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, jak to mówią jutro też jest dzień ;) dziś może sobie faktycznie odpuść, bo chyba masz gorszy dzień, ale jutro marsz walczyć o swoje ! :smile:

Mnie jeszcze dziś nic nie sprawiło radości, ale nie tracę nadziei :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, to korzystaj z wolnego! Nie szkoda Ci dnia siedząc w chacie przed kompem? Choć pewnie u Ciebie też pogoda do kitu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw taaak dokładnie, a potem oglądają to takie babcie i potem gadają na ulicach, że dzieci w gimnazjum to tylko orgie w toaletach dla inwalidów uprawiają :P

a mi dzisiaj radość sprawił miły uśmiech kolegi z pracy, oraz to, że bez problemu obudziłam się o 8 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi