Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, MicMic napisał(a):

Owszem jestem, ale dla wybranych. Ludzi nie lubię bo większość jest głupia i męcząca. 

I g byś zrobiła, a nie mnie rozjebała. Pamiętaj, że zawsze mógłbym Ci przyjebać, naprawdę nie miałbym z tym problemu, nie mam jakichś specjalnych względów na płeć. 

Po prostu mówię że byś ze mną nie wytrzymał bo Cię wkurzam. A Ty mi aluzje robisz ze mi mordę obijesz 😮

Miczek co jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

No bo ty jestes piekna, masz ladne oczy fest, ladne usta pelne, swoja aure i wrazliwosc, nie wiem co z figurą ale są różne gusta. Dla jednego ktos jest za chudy dla innego za gruby, w ogole wyglad to jest indywidualna sprawa gustu. Mi tez ktos powiedzial ze jestem piekna, ale ktos inny powiedzial ze ladna ale bez przesady. Takze o gustach sie nie dyskutuje

ja jestem szczupla lub chuda a i tak usyszalam ze ktos woli jeszcze mocniej chuuuude i to chyba od 2 osob 

wiec no nie ma o czym gadac. Pomyslmy odwrotnie - z wszystkich mezczyzn jakich wzrokiem sobie obczaimy no to ilu bedzie dla nas o nieziemskiej urodzie? no wlasnie

Ale to zabrzmiało jak ja muszę się pilnować z każdym slowkiem dlaczego pisze tak jak pisze 😭 nie wiem co z figurą - chodziło mi o to że dodawałas chyba tylko zdjęcia twarzy A jak nie to ja nie widziałam innych. O to mi chodziło. Bosz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ale to zabrzmiało jak ja muszę się pilnować z każdym slowkiem dlaczego pisze tak jak pisze 😭

Ciekawe czy mówisz też w taki sposób. Grouchy wie, ale nie mogę go oznaczyć, bo zmienił nick omg. 

Co do tematu, mi właśnie sprawia radość jedzenie kulek z czekoladowych xd

I ogólnie finansowo jest dużo lepiej, wreszcie moje kupić majonez, albo jajka. I w ogóle się tak nie wkurwiam w sklepie. Ogólnie jestem spokojniejszy, choć smutny i melancholijny i tak.

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Verinia napisał(a):

Gośka znowu wpadła i śpi u mnie na łóżku 😜

Zamknij ja w pokoju i nie wypuszczaj. Jest twoja !!

17 minut temu, MicMic napisał(a):

Grouchy wie, ale nie mogę go oznaczyć, bo zmienił nick omg. 

Hahah

18 minut temu, MicMic napisał(a):

Ciekawe czy mówisz też w taki sposób. Grouchy wie, ale nie mogę go oznaczyć, bo zmienił nick omg. 

Co do tematu, mi właśnie sprawia radość jedzenie kulek z czekoladowych xd

I ogólnie finansowo jest dużo lepiej, wreszcie moje kupić majonez, albo jajka. I w ogóle się tak nie wkurwiam w sklepie. Ogólnie jestem spokojniejszy, choć smutny i melancholijny i tak.

Spokoju dla Miczka na nowy rok!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

młodzi pacjenci 😜

miczek miczek, fajny króliczek

czasem pokica, czasem poskacze, i czeka aż się napataczę

biega, skacze i ucieka

ale nie jest z niego kaleka

rusza uszkami, woła króliczkę

żeby złapać ją za paliczkę

rzęsami rusza

aż z pragnienia ciała robi się susza