Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nowe osoby, głosowania

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MOCca, żałosne jest to co piszesz. Gdybym chciała się zemścić to bym inaczej tu pisała.

Mam przełykać to, że jakiś alkoholik mnie cały czas obraża????? Swoją godność też trzeba mieć, Madzia, a nie słuchać zafajdanych zapitych no-life'ów. Znasz jedną stronę historii więc się, proszę, nie wypowiadaj bo gówno wiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOCca, odpuść sobie z tym kolorkiem - nie wszyscy muszą go mieć. Ty jesteś za, inni przeciw i nie ma się o co rzucać.

Ale go bronisz..jeszcze się na tym kiedyś przejedziesz, zaprawdę powiadam Ci. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOCca, ale o czym Ty mówisz bo ja aż w szoku jestem?!

Przecież to nie obgadywanie, to fakty. Ja też mam nieprzyjemne wspomnienia z noomisem i absolutnie uważam że potrafi on się zachowywać chamsko i obrażać inne osoby bez braku szacunku dla nich i ba wyśmiewając się z ich choroby. To chyba nie jest w porządku.

Bo wątpie czy ktoś miałby zastrzeżenia do niego tylko dlatego, że ma problem z piciem. Raczej do tego jak się zachowuje, do jego braku szacunku dla innych.

Przyznam, że ostatnio jest lepiej niż było..ale jakoś mimo wszystko wciąż pamiętam tamte sytuacje i nie mam zaufania do tego człowieka, nie jestem pewna czy jakby coś go nie wkurzyło znowu by nie było jeżdzenie po chorobie i chamskie odzywki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panna_Modliszka, a pomijając wszystko to po co w ogóle ta ranga, bo w sumie kółko wzajemnej adoracji to to nie jest jak wydać powyżej, a i tak rzadko kiedy ktoś tu coś pisze..no ale ja tam nie wiem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po krótkiej analizie naszych komentarzy i dzisiejszym 'pobycie' na irc, doszłam do wniosku, że ranga ta w ogóle do niczego się nie przyczynia (nie wliczając kłótni). ponadto - osoby, które ubiegają się o tę niesłychaną rangę, faktycznie w życiu forum nijak uczestniczą, więc...

shad, no cóż. nie wszystkie pomysły (pomimo szczerych intencji) wychodzą na dobre. postuluję o likwidację niebieskich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie jestem niebieska , a co, sie bede kłocic! Zostałam oszczana, nawet przyjacielem forum nie jestem ...

Zapomnieliście o mnie :(

A poważnie, podpisuje sie pod postem tetki. Rangi srangi, syf i gówno sie zrobiło na forum, kłócicie sie, kurwa aż sie srać chce.... co sie porobiło z tym forum....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rangi srangi, syf i gówno sie zrobiło na forum, kłócicie sie, /cenzura/ aż sie srać chce....

hahahahha wiem, że mówię to po raz setny ale kocham cię za te teksty :mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi