Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy jestem aseksualny ?

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

detektywmonk, w opisie na portalu randkowym skupiasz się na swoich pozytywnych cechach, opisujesz swoje zainteresowania i typ partnerki jakiej szukasz. Po prostu pomijasz negatywy, bo każdy ma ich masę. Musisz umieć się dobrze promować. ;)

Wenlafaksyna 150 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nie umiem kłamać :mrgreen: taki już jestem .Piszecie,że pieniądze są mało ważne , ale ja wiem ,że nie prawda . jaka kobieta chcę żyć z facetem co od 6 lat nosi ten sam sweter , bo nie ma 100 złoty by sobie nowy kupić . Jaka kobieta chcę faceta co nie zaprosi ją na kawę , bo kawa jest droga . Ten kto ma pieniądze , tego nigdy nie zrozumie . Teraz ma pustkę w portfelu ,renta będzie dopiero 15. Mama jest było pielęgniarką . Musi dorabiać , bo czasem nie ma w domu przez parę dni, pieniędzy na jedzenie . Wiedź proszę nie kaszcie mi kupować ciuchów za 300 złoty by fajnie wyglądać . Nawet 3 złote na skarpetkę to dla mnie majątek . A jaka kobieta chcę tak żyć , co ? Ja nie zapewnię luksów . Chyba ,że któraś chcę jeść na obiad jajecznicę z ziemniakami .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, A może poznasz kobietę która będzie miała własną firmę, albo weterynarzem będzie, albo w ogrodnictwie pracować i będziesz jej pomagał. I wtedy razem będzie wam lżej :)

kiedy będę mogła już zacząć się cieszyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna praca co mi dają to miotła . Nikt nie zatrudni kogoś , kto matury nie ma .

-- 06 maja 2011, 14:42 --

Po za tym nie chodzi o pracę , tylko o kobietę .

To zrób maturę....... poza tym praca przy miotle to też żaden wstyd...a jeśłi chodzi o drugą część posta to nawet nie wiesz jak coś takiego jak praca wpływa na podniesienie własnej wiary w siebie a co za tym idzie atrakcyjności.........

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie umiem liczyć w zakresie 20

:shock: Ty sobie żartujesz czy mówisz poważnie? Bo jeśli tak to wybacz....ale radziłabym poszukać na portalach dla osób niepełnosprawnych.

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc ja też nie żartuję, rozejrzyj się po portalach dla osób niepełnosprawnych......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no bez przesady ;) nie musi od razu szukać na portalach dla niepełnosprawnych... :P

na pewno jest masa takich kobiet podobnych do niego w jakimś stopniu... :P

A jeśli chodzi o sympatię to podesłał bym ci kogoś kto by się na pewno zainteresował ale ciężko byś z nią miał :mrgreen:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.