Skocz do zawartości
Nerwica.com

Na co masz ochotę?

wrazliwy

Rekomendowane odpowiedzi

Na co? W sumie niewiele .. Na to, żeby dobrze czuć się w swoim ciele, na wyjście do kina z fajnymi ludźmi, na shushi, na ekstrawagancką kawę w Starburcksie lub Coffeeheaven, na mocne przytulenie osoby, którą kocham, na akceptację rodziców, na znalezienie pracy na dogodnych warunkach, na kurs języka angielskiego przygotowujący do certyfikatu, na egzotyczną wycieczkę do ciepłych krajów, na zakupy z pełnym portfelem, na bezgraniczną miłość, na poczucie szczęścia i spełnienia.

dobrze jak nie za dobrze

a nawet dobrze

nie za mądrze

nie zaszkodzi niepolepszenie

jak tylko można wytrzymać

na głupi sposób swój [

,,Dobrze dobrze" Miron Białoszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, Ola, trzymam mocno kciuki, zebyś kolejne urodziny spędzała z bliską Ci duszyczką u boku ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, naprawdę nie mogę pojąć, dlaczego masz tak negatywne zdanie o sobie :roll: Dziewczyno, gdzie Ty masz oczy? :evil:

Btw. czuję dokładnie to samo, co Ty. Wiem, jak to boli. Mimo wszystko nie można się zamknąć w swojej skorupie :nono:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, To od teraz jesteś ze mną!! :twisted:

Mam ochotę na to by oddychać normalnie i wziąć pełne płuca powietrza i wypuścić... :roll:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, choróbsko wciąż trzyma?

idle, nie znasz dnia ani godziny... kiedy dopadnie Cię strzała Amora

Nie gadaj głupot, fajna dziewczyna z Ciebie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi