Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, Verinia napisał(a):

Wkurza mnie, że tylko ci sami się udzielają. Reszta czyta. Chciałabym, by pojawił się ktoś nowy. Żeby tematy na tym forum były na wyższym poziomie. Sorry. Ale to, co teraz stała grupa piszących przekazuje publiczności, to bardzo słaby kabaret...

🙈 no masz totalnie rację. Ja zawsze lubiłam jak dodawałas temat, było tak o o Verinia dała temat zawsze był fajny. Mi nieraz wpadnie coś do głowy, i bym mogła dac temat, ale nie chce powtarzac wątków. Poza tym tylko kilka osób pisze:( mało kolorowo jest, tylko leki leki leki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

🙈 no masz totalnie rację. Ja zawsze lubiłam jak dodawałas temat, było tak o o Verinia dała temat zawsze był fajny. Mi nieraz wpadnie coś do głowy, i bym mogła dac temat, ale nie chce powtarzac wątków. Poza tym tylko kilka osób pisze:( mało kolorowo jest, tylko leki leki leki

hehe, dzięki! 🙂 

będę się starać dodawać coś, ale na razie nie mam pomysłu. Może jutro. Albo potem jak mnie najdzie.

Chciałabym po prostu, żeby więcej ludzi się udzielało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

@MicMicjjesteś filozofem do cholery :D musisz mieć pełno pytań w głowie, czemu ich nie zadajesz? :D

Ja do tylko widzę to co się odświeża. Nawet nie będę szukać jakiegoś tematu by coś napisac

Jakoś ostatnio mam mniej filozoficznych pytań. Z resztą mam wrażenie, że już wszystko zostało powiedziane. Bardziej ostatnio się zastanawiam nad swoim życiem, związkami, swoją przyszłością i swoimi emocjami niż filozofią samą w sobie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, MicMic napisał(a):

Jakoś ostatnio mam mniej filozoficznych pytań. Z resztą mam wrażenie, że już wszystko zostało powiedziane. Bardziej ostatnio się zastanawiam nad swoim życiem, związkami, swoją przyszłością i swoimi emocjami niż filozofią samą w sobie. 

Więc też zadajesz sobie pytanie. Jeśli je napiszesz to mamy szansę sami się zastanowić w odniesieniu do nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi