Skocz do zawartości
Nerwica.com

[hip-hop/rap] Bity i Rymy

Gość VasqueS

Rekomendowane odpowiedzi

No widzisz łatwo na youtube wpisałem 8 mila a co sądzisz o moich nowych bitach które napisałem?

[Dodane po edycji:]

powiedz co sądzisz o tym kolesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kozackie Vasques nie pogadada się z tobą,nieżle naprwde sam bym lepiej nie wymyślił.....zgodze się ten żul to nie raper tylko weny dostał, ktoś go nakręcił,i na youtube wkręcił....yea vasques nawija dalej.nie trać wiary,i ciągle słowa swoje rozwijąj.... :D

Widziałem na MTV może być...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tobie jak on się podoba czy nie,siedze i nad nowymi textami mysle zaraz je wyśle jak wymyśle,coś innego niż wszyscy ,jestm prawdziwy,i szczery ,nie zrozumiesz człowieku teraz mnievasques mi pomoże i się uda nie pokonacie,nie zrozumiecie tylko psycjhaitra nas wysłucha i może uda miu się nas dziś teraz zrozumieć..yea tak sobie w hwili refleksji wymyśliłem,i teraz na forum umieściłem ,zły plan obmysliłem,i sie wkurwiłem... yea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom fajny ten co teraz wysłąłeś ,dobra ide przepisywać lekcje z brudnopisu do zeszytu,potem biblioteka i znowu wpadne ne te forum,leć i czytaj książki one rozwijają.Lece peas vasques będe pużniej to się na priv do ciebie odezwe ,lub na tym wątku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, chłopaki

jeśli dalej chcecie sobie rymować czy co wy tu nie robicie to - prosze- z użyciem słownika języka polskiego, znaków interpunkcyjnych i ogólnie... jak już piszecie, to róbcie to bez błędów, bo szczerze - bez interpunkcji - ciężko się to czyta, strasznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, Staramy się ale jakoś interpunkcja nie została mi w psychikę wkorzeniona i wstyd się przyznać ale do końca nie wiem gdzie przecinek ale tam gdzie wiem tam stawiam

ghost73, Jak coś się uda zrobić to umieszcze a jak nie to trudno będę o 21 teraz idę czytać książkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vasques, nie wiem jak Ty, ale kolega ghost73 ewidentnie nadal sobie słownika w ff nie zainstalował, o co go wielokrotnie proszono! ponawiam prośbę, bo tego się czytać nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie umiał tego słownika zainstalować może powiecie Ghostowi o co chodzi będzie miła do zaobaczenia o 21 Peace At World

W zagmatwaniu

Szukasz odpowiedzi bez pytań [!]

Serce wali, Krew zastyga, vóda smali

Gardło pali noga umyka upadek zmyka Wszystko zanika

Bit podkręce

Lęk umyka niepokój nie znika strach przenika

Patrzysz

smutna mina znika

Zajęcie oko na nerwice przymyka

Wracasz do Siebie czujesz się ja kw niebie

Vasques Ci w tym tekście nie w.y.j.e.b.i.e

Zapiłem , podskórną twarz

Zabiłem

Jestem sobą prawdziwą osobą od Ciebie nie zginę

Życia nie zmarnowałem Ciebie spotkałem i się tym podjarałem

Mój tekst napisałem go przy kilku piosenkach Eminema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo Ghost Znowu :)

JA wróciłem na kompa ale jakś nie chce mi się iść czytać znów Jakoś teraz nie mam już weny

ghost73, Tak myślisz że będę sławny :)?

BO nie zawsze mam wene i natchnienie do rymów chyba najlepiej pisać wtedy kiedy się chce nie na siłę i o prawdziwych uczuciach i bez odgapiania stylu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ghost73, Ty masz styl popatrz rap to jest sprawne wyrażanie swoich uczuć ty to robisz naprawdę masz styl nie spotkałem rapera tekiego jak ty w tym problem że się zastanawiam czy koleś który ma talent umiał by od razu przez minute bitwe prowadzić bo ja coś tam moze jedno zdanie na wyzywanie bym złożył ale nie na 45 Sec w shelterze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde sądzisz że mam styl?Dziękuje z góry ,i nie idę dziś w góry,wpadnij na obiad ugotuje tobie kury,a psu dam skóry i kości,vasques jakie są bieżące na świecie nowości.

Bo zjadłem jogurcik po którym mam teraz mdłości,psu rzuce po kurze kości.

Mam w dupie co o mnie sądzicie,dziś mnie w sądzie nie zobaczycie.

Osądzacie mnie ludzie ,a nic na mój temat kurwa wcale nie wiecie.

Zamknijcie pyski,dziś kobietom kupie Iryski...yea

To głupie co pisze nie mam talentu rymu i stylu ,pisze co myśle i czuje,pewności nie zyskuje tylko kurwa ciągle się dołuje.

Czy ja główkoje,nic w życiu nie zyskuje,tylko vasques ja się na świecie marnuje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ghost73, Ghost ja ludzi nie interesujących i bez stylu nie uważam za Braci !

BRaci się nie traci Ghost bracie mów co chcesz o tacie ale on ma ze strachu przed tobąpełne gacie.

Styl masz, rymy klecisz pleciesz o życiu jak nikt w dobrym piciu więc czego się dołujesz wcale się nie marnujesz ty bardzo dobrze główkujesz.

Depresja cię męczy widzę to po Tobie vasques w swej osobie też się meczy najgorsze to mieć własne kraty i dostawać od nich baty!

Zrymowałem wszystko co chciałem naprawde Bracie nie masz się czym martwić

JA spadam do zobaczenia ghost około 21 :) NArQ Trzymaj się bracie !

MAsz nk jeśli masz to wyślij mi link na priva a zaproszę Cię do znajomych :)

Ghost dobrze nad rumami główkujesz odpiszesz teraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jako że autorowi udało się namówić innych na wklejenie swoich wypocin to ja też to zrobię. Teksty które poniżej wklejam zostały nagrane w latach 2004-2005 z ludzmi którzy dziś siedzą w Nowym Jorku, dwoje z moich wtedy bliskich kolegów siedzi w Wielkim Joł. Dałabym Wam link do tych kawałków, ale nie ma ich w internecie. Leżą w szufladzie ale nie ukrywam że trochę bolą mnie tamte wspomnienia i nie mam chęci ich szukać, i odsłuchiwać. Ta kultura była moim całym życiem przez wiele lat, i nadal czuję do niej ogromny szacunek i słucham takiej muzyki. Wtedy- ludzi którzy byli dla mnie autorytetami, a dziś są moimi kolegami. Dlatego nie porzucajcie swoich marzeń, bo wiem że ciężką pracą można je spełnić.

A oto kilka słów...

Widzisz ich są obok, za chwilę już ich nie ma

Patrzysz w miejsce gdzie byli, lecz to tylko złudzenia

Może tak naprawdę nic sie nie zdarzyło

Skoro ważnym być przestało to co kiedyś było

Twe spojrzenie szukane ciągle, smak twoich słów, których nigdy nie zapomnę. Koło mnie ten świat sie kręci. Odkąd to sie wydarzyło tylko ciebie mam w pamięci. Nie mam chęci o tym myśleć, ale tak sie nie da. Byłeś moją koniecznością, to nie była potrzeba. Zabrałeś mnie do nieba, a nagle stop przepływ tlenu. Mogę stracić puls i nie zaradzę temu. Proszę nic już nie mów, twe słowa bolą jak ostrze, dla mnie to koniec świata a dla ciebie to proste. Więc teraz zrób mały postęp i przyspiesz wydarzenia, bo ciągle cię tu widzę a ciebie tutaj nie ma ! Jesteś tylko złudzeniem, pieprzonym złudzeniem. Człowieka którego kochałam jesteś cieniem. Oddychaj, oddychaj, oddychaj... Nie umiem głośniej cierpieć, tak aby było słychać. Czasami klęczę i krzyczę głośno w niebo - ciebie tutaj nie ma ! Dlaczego ?! Każdy dzień bez ciebie zbliża mnie do śmierci. Ta myśl dziurę w mojej głowie wierci.

Twoja gładka skóra sprawia że płaczę. Wiem, że Cie nie ma ale wiem że Cie zobaczę.

Widzisz ich są obok, za chwilę już ich nie ma

Patrzysz w miejsce gdzie byli, lecz to tylko złudzenia

Może tak naprawdę nic sie nie zdarzyło

Skoro ważnym być przestało to co kiedyś było

Dać komuś nadzieję i potem ją odebrać, to jak zabrać mu wszystko i zmusić go by przegrał. Wszystkie karty w puli, nawet te nie zagrane. Bo choć czas leczy to nie każdą ranę, a teraz już przegrane.. a teraz już przegrane.

To szybkie życie, bez czasu by łzy mogły płynąć. Chociaż nie wierzyłeś to miłość też może zginąć.

Bez jednej łzy smutki kroplą deszczu spłyną. Czyją to jest winą? Nie rozkminiam -idę. Czasem tylko patrzę w tylną szybę - na odległe światła zapomnianych relacji...

Pokochaj mnie, choć na moment ale szczerze.

Choć może trochę dłużej, w to także mocno wierzę...

Starczy na razie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki vasques za to że we mnie wierzysz,ważasz że mam rym styl pisze texty o życiu,jak nikt na dobrym bicie.

coś pomyślałem i teraz dla ciebie vasques napisałem i prosze o ocenienie,pewnie text juz jest na dnie

Yea yea

Człowieku słuchaj jeśli masz jedna chwile jadną sznse,by zmienic swoje życie dotychczasowe życie.

Nie zastanawiaj się tylko w Rapie się zakochaj i zatrać.

Zmienisz swoje życie czy dalej się będziesz człowieku zastanawić,czy zmienić swoje życie?

Czy je zmienisz wreszcie....

Ta wszyscy foumowicie (<- ???) na tym forum,ręce w górę jęsli mnie rozumiecie to łapy w góre podnieście i klaskać zacznijcie

Spójrzcie vasques to muj kumpel, od 2 tygodni.

Wiecie że mnie nie znacie,i niech tak do końca zostanie

Vasques pracuje texty składa i rymy z godziny na godzine lepsze układa.

Ta nienawiśc we mnie jest,co tego nie wiedzieliście no się ode_mnie dowiedzieliście.

Nienawiść złość wkurwienie mam w sobie, na ciebie myślisz czem pewnie bo mam robaki w głowie.

Mówie co mam na języku,przyjmuje krytyke ,lecz ona mnie wkurwia i jej nienawidze.

Widze że nikogo ten mój text nie interesują,bo żadn forumicz (<-???) na te forum nie wpadnie,i się o moim tecie nie wypowie.

Czejaj vasques czy ja ludzi lubie,nie sam sobie na te pytanie odpowiedź.

Lecz wiec jedno że ciebie polubiłem,i sympatią jako przyjaciela cie obdarzyłem?

Czy się myle tego nie wiem,lecz sądze że Ty mi na nie odpowiesz szczerze i prawdziwie.

Mówie szczerze i prawdziwe był jest i będzie EMINEM moim idolem,pewnie mnie nie lubi

Mam koniec tego pisania lece szczerze mam gdzieś co mnie powiecie myślicie,i co na mój temat napiszecie,czego o mnie jeszcze nie wiecie to się już nie dowiecie.

Lece by czasu nie marnować,i nowe rymy do textu wymyślać.

Vasques co o tym sądzisz?

Pewnie tandeta i miernota ide wypić troche karota.

Pokój ludzie na całym świecie Ghost73

Vasques jak będziesz później ok 21 to luluknij na tecik pokój..... yea

x = ks, więc nie powinno się pisać texścik, bo to = teksścik...

wiemy, że nadal nie zainstalowałeś tego, o co Cię proszono. z mojej strony to ostatnie upomnienie. - dop. paradoksy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi