Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, no właśnie, myslałam że to z moją siecią coś :evil:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się przestawiło w głowie... Obudziłem się na grubo przed drugą, choć minionej nocy (rano) spałem zaledwie dwie około dwóch godzin... Próba nadrobienia zaległości w ciągu dnia zupełnie się nie powiodła... Chyba pojadę dzisiaj o godzinę wcześniej do pracy, bo bez sensu tak tylko leżeć w łóżku bezczynnie i przewracać się z boku na bok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wróciłem z treningu. Bieganie z samego rana przed pracą - nigdy wcześniej tego nie próbowałem. Na razie wrażenia mam pozytywne, bo pusto i nie jest za ciepło jeszcze. Miałem nadzieję że robactwa będzie mniej latało ale niestety były to nadzieje płonne :). Tak czy siak było całkiem fajnie, nie powiem. No i naładowałem się energią na resztę dnia :yeah:

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, pozdrowienia, a gdzie pracujesz? i jak w pracy? ;)

ja zbieram sie na rozmowe

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zbieram się na terapię

hmm i zastanawiam się co sobie kupić do jedzenia na mieście :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję psychologa w ramach NFZ, w ośrodku, na który liczyłam, nie ma terminów wolnych, Nie żebym czuła się jakoś gorzej, ale chciałabym pozbyć się lęków...

Chciałabym uporządkować swoje emocje...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam czy nie skosic dzis dzialki..taka piekna pogoda ze szkoda siedziec w murach zamiast na powietrzu

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi