Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

kornelia_lilia, właśnie na to czekam... :105: Chociaż potem łażenie do nowej szkoły po info, czy mnie przyjęli, brrr, nienawidzę nowych miejsc, tym bardziej skupisk ludzi :hide:

slow motion, mam nadzieję, że będziesz miała poczucie, iż czas baaaardzo szybko pędzi 8) Oczywiście, do czasu :mrgreen:

-- 26 lut 2012, 17:57 --

carmen1988, nad czym...?

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, nom niestety:(.

coma, co jest powodem twojego leku? to też paskudne jest lęk...

carmen nad czym rozpaczasz?

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FOTY NIE BĘDZIE, CZĘŚĆ PAPIERKÓW TYLKO ZOSTAŁA :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, wow tyle km :shock: szacun.

U mnie też kiepsko. Nie znasz kogoś kto chciałby się przeprowadzić do stolicy powiedzmy latem albo jesienią?

slow motion, a podzielisz się?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Kurcze, gdybym tam znalazł pracę to z wielką chęcią. Nic mnie tu nie trzyma...

dzięki :D

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, optymizmem :D

Transfuse, przemyśl sprawę wyjazdu, przemyśl. A tymczasem, gdyby ktoś z Twojego otoczenia miał takie plany najazdu na stolicę, daj znać. Podam Ci GG, bo może tutaj na forum mnie już nie być.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, Ooo! Super :D Już czuję pozytywne fluidy ;)

Transfuse, jeśli się nie poprawi w takiej jednej sprawie to raczej nie. Za dużo łez kosztuje mnie obecność tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi