Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Piję! I żywię nadzieje na to, że nie uzależnię się od alkoholu :P A tak serio to chyba za mało piję, żeby się uzależnić. I w ogóle to przez rozstanie, które ciągle przeżywam na swój dziwaczny sposób. I idę po te jebane czipsy w końcu.

No risk - no fun, no pain - no gain.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obliczam, że koszty leczenia całego stada gdybym wpadła kiedyś na podobny pomysł(odpukać) pochłoneły by moja wypłate w połowie jeśli chodzi o koszty miesięczne jak jeden lek kosztuje 100 zł :shock: a każdy byłby chory na coś innego,specjalna dieta, weterynarze, badania.dobrze, że lek podaje się wedlug wagi na owczarka przy takim leku jak obecnie podaje jednemu to bym mogła zapakować się. To przerażające ile firmy farmaceutyczne zdzierają kasy. :hide:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

włączyłam chilloutową muzykę i lepię pierogi :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tworzę swojego bloga w internecie, będzie on bardzo ambitny, ponieważ wszystko czego się podejmuję jest ambitne, do swojego filmiku dodam muzykę Mozarta, dodam dużo zdjęć, które zrobiłam swoim aparatem.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

probuje sie zmusic do roboty ale stanelo na tym ze wpycham zarlo na chama i nie potrafie przestac chociaz organizm krzyczy dosc

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzę i przeglądam ofertę Holiday Park Hotel bo mamy tam z mężem i dzieciakami zaproszenia na święta. Ogólnie byłam bardzo sceptycznie nastawiona, wiecie święta to czas rodzinny ale po przejrzeniu oferty i atrakcji zmieniłam zdanie. Kulig, mikołaj, koncert kolęd buzia sama się śmieje jak się na to patrzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piję kakauko i dogorywam w fotelu. Jak zmęczone zwierze, które po ciężkiej przeprawie schowało się w jakąś ciepłą, suchą i osłoniętą od wiatru dziuplę, by lizać rany i kumulować siły na dalszą walkę z przeciwnościami dzikiej tajgi.

No risk - no fun, no pain - no gain.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbow, wiara to dynamiczny proces, a w dodatku ja zawsze musiałem wkładać wysiłek by ją utrzymać, moim naturalnym stanem jest niewiara...

swoją drogą to Ty przyczyniłaś się do mojego epizodu wiary, a teraz się śmiejesz :]

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbow, tymi opowieściami o Twoich wybrykach satanistycznych, od tego się wszystko zaczęło.

nie dawało mi to spokoju zacząłem drążyć i złapałem bakcyla.

ale spoczko, nie żałuje, bo ubogacił mnie ten proces :)

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi