Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

chojrakowa, Aniu wiemy... bo ja sobie to codziennie też powtrzam.

:why:

Czuję odrzucenie.

Nie ma go na gg.

Zaczynam panikować.

Czy to ma sens? Czy my mamy sens?

Nie wiem, czy dzwonić, po ostatniej kłótni o alkohol jeśli to zrobię uzna mnie za wariatkę.

Nawet samotność nie jest gorsza niż odrzucenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

specjal, wybacz to nie było na miejscu. Mało ci ostrzeżeń ? Przesadziłem . Cierpimy tak jak inni chorzy ludzie, czasami moze i bardziej. Bo wiesz. Jak masz np. raka (wiem to straszne) to w większości masz wole i chęć życia, nam nawet to czasami zostaje odebrane.

[Dodane po edycji:]

Miało być - przesadziłeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

specjal, sorry, ale k*a, skąd Ty wiesz czy ja przypadkiem mam co do gara włożyć? Gówno wiesz o nas.

chojrakowa[/b], Aniu... zaciskam mocno zęby. Żeby się nie pokłócić o byle gówno, żeby go do siebie bardziej nie zniechęcać. i tak jestem w szoku że on w ogóle mnie chce..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aniu, dziękuje za troskę Twą :D

Co u mnie?

Nic..........jakoś spędziłam tą niedzielę. Byłam u babci, w sklepie. Wociłam 2 godziny temu. Napięcie mam znowu, ciągle obgryzam od wewnątrz usta.Bola mnie, a ciągle je obgryzam. Nie umiem przestać. Boje się,że od tego obgyzania jakieś paskudztwo mi się zrobi .......................

Zaraz pójdę sie kąpać, jutro do pracy, a potem terapia.

Może przed spaniem rozwiążę parę krzyżówek. Obiecałam sobie,że wyślę je i powalczę o nagrodę ;)

Radku...nie wiem co Ci powiedzieć. Dlaczego podrywasz kogoś innego? Nie boisz się,że ten,z którym spedziłę spiękne chwile dowiesię o tym i będzie nieciekawie? I jeszcze wyrzuty sumienia.....,ze tak postępujesz.

A umiesz sobie odpowiedzieć na pytanie dlaczego za nim tęsknisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

specjal, przepraszam bardzo, jakiego typu tekstów? sugerujesz, że jestem rozpieszczona przez los i dlatego sobie wymyślam zaburzenia psychiczne, tak? jeśli tak, to przystopuj, bo to z kolei Ty nie masz pojęcia o czym piszesz. ciągle tylko się nas czepiasz. frustrację wyładuj gdzie indziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, dlaczego za nim tęsknie ? Potrzebuje go .

Jego bliskości, głupich żartów, uśmiechu, spojrzenia. Gdybyś ty dzisiaj widziała, jak on patrzył na mnie. To wszystko było takie spontaniczne ... Piekne. Ale w glebi duszy boje się. Cały czas panicznie się boje.

Np. gdzie on teraz jest ? Miał być na gadu ? Dlaczego tak mnie potraktował ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.