Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam jeszcze, że nawet jeśli będzie to ten piszczel czyli kontynuacja już wydziaranej nogi to nie będzie to kontynuacja motywu (chociaż można powiedzieć że w pewnym stopniu ma to coś ze sobą wspólnego) tylko bardziej coś jak zajmowanie zbędnej, "czystej" skóry :D

Swoją drogą tyle pomysłów ostatnio mi do głowy przychodzi że jak tak dalej pójdzie skończe jak Zombie boy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Od ilu osób słyszę,to jest jak rozpędzona machina wojenna,jak się już zacznie,to kaplica,jeden tattoo,kolejna kasa,kolejne dziaranie,horror normalnie :hide::mrgreen: tak co do dziar

http://pej.cz/FANPEJCZ-Jaram-sie-wydziaranymi-dresami-a7691?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2 :mrgreen:

tahela, Lepiej wtedy na forum,niźli zapijać wszystko itp.

chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko, ciężko mi było go ująć całego, bo przechodzi przez całą łopatkę, więc nie dałam rady aż tak wygiąć ręki w tył. mam świetny telefon, którrego jedynym mankamentem jestm brak zoomu w aparacie :/

więc mniej więcej taki ten smokuś (a gdzieś wpleciony w niego jest pająk - pierwsza dziara)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, Nie mam pojęcia i nie wiem co planujesz z swoim odbytem a przede wszystkim mnie to w żadnym stopniu nie interesuje :mrgreen:

Uff...ulzylo mi, ze nie interesuje Cie moj odbyt, Kastracie. :mrgreen:

Masked_Man,
Kestrel, twierdzisz, ze maskuje swoj odbyt?

Czyli, że maska na dupie z otworem we wiadomym miejscu i używasz Kamui kakaowym okiem :mrgreen:

Tak, w ten sposob oszczedzam na wodzie, gdy sie wyprozniam. Najpierw ukladam klocka, potem wciagam go Kamui do innego wymiaru :D

-- 26 paź 2013, 23:12 --

Kestrel, okej, mr. policeman :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.