Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

kapseicyna, :lol: wystarczy, bo się rozleniwie :P

Tomcio Nerwica, ona to z sympatii robi, chciała się przytulić do brata a brat panikuje jak panienka :roll::P ten lew to serio brata zje, chociaż nie, pewnie nie lubi skóry i kości :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, ja zjem , a pandzie nie dam :P

Snejana, myślałem , że chce mnie uderzyć , taki zamach zrobiła :P spokojnie , kontroluje sytuacje zostaw kur.wa ten telewizor ! lew jest grzeczny :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jakie ładne cycki się pojawiły :P

Tomcio Nerwica, :lol: lew je telewizor? swietnie, w koncu sie brat za naukę weźmie a nie tylko te mecze i mecze :P panda by brata nie uderzyła te siniaki co je mam to po prostu ze schodów spadłam :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

siostra też tak te pandy pilnuje :P w końcu jedna uciekła do mnie :P

przełącza kanały :shock: mecz mu się chyba znudził i przełączając kanały zatrzymał się na discovery :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, aaa brat dawaj takich filmików więcej, super są! :D mądry lew :P tylko zeby sie nie naoglądał za dużo tego discovery bo jeszcze zateskni do Afryki i nam ucieknie jak w Madagaskarze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, zapewne twój telefon nagrywa typ filmu MOV (film: H.264, kodowanie wewnątrzklatkowe) a lepiej bedzie jak zabierzesz konkretny sprzęt z kodowaniem międzyklatkowe i najlepiej co najmniej 60k/s to będziemy mogli wszystko zaobserwować i ocenić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie ucieknie , bo chyba mnie polubił :D ostatnio jak poklepał mnie po plecach , to do dziś mnie łupie w krzyżu :P

tak samo jak wycieczka do Francji

:shock: mowy nie ma , bo nie będzie miał mi kto obiadu ugotować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.