Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale z brata Mickiewicz :P ej olśniło mnie! niech ich brat nie wywala tylko otruje czy coś, ugotujemy ich i zjemy :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, genialne :D ale trzeba sobie jakiś procent od utargu odliczyć :P W koncu to brata rozpustnicy :P

kobieta narzeka na brak chłopa

co z tym naszym sąsiadem nie tak?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no to jak brat zarobi to kupujemy kota :mrgreen: Biedna pani Irenka, jak nie trafi na skamielinę to na rozpustników :D ale ona już sobie z nimi da rade :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam koszmary jakiś czas temu, okazało się, że to przez lek, więc przestałam go brać na noc:P. A ostatnio w ogóle nie mogę spać w nocy, padam koło 7 rano i cały dzień zmarnowany :bezradny:, myślałam, że się po prostu przestawiłam i próbowałam to ogarnąć, nie daje rady, jutro o tym pogadam z lekarką, może coś wymyśli.

Długo już macie taki problem z koszmarami? Co mogło to spowodować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie zawsze mamkoszmary,ale mam czesto i czesto snia mi sie jakies pierdoły w

ogole nie zwiazane z żciem i sie wybudzam lipa ze spaniem ogolnie jest.

Kasia ale masz dinoozura rozryczenego, fajny ten Twój awek nowy

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith,

ze tak powiem, czuję w nim artystyczną dusze , to na pewno przez te zeby, taki gotycki styl

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.