Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, dobrze kupię tego kota , ale nie będę się nim zajmować , tylko siostra :-| jak chce tylko żeby siostra nie była smutna ... żartuję , chce jakiś dobry film na dvd i nowego pilota :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, będę mieć kota hura :-| ja też nie chce, zeby brat byl smutny :-| bo wtedy się z bratem gorzej droczy :-| też chce film na dvd i nawet nie nowego pilota ale nowy telewizor :-|

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, co za entuzjazm :-| to chyba częściej muszę być smutny wtedy przynajmniej siostra nie będzie mi dokuczać :-| nie stać mnie na nowy telewizor , za mało nam płacą na forum :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, skaczę z radośc aż tynk z sufitu leci :-| niech brat nie będzie smutny bo bycie smutnym jest do du.py :-| za mało nam płacą zdecydowanie :-| a trudno obejde sie z tym telewizorem, to i tak nie ma sensu :-|

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, taa :P gdyby mi sie chciało jak sie nie chce to planeta by była moja.

chojrakowa, rocznikowo dzieciak,mentalnie dziadyga : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, spokojnie to tak jak i ja.

Snejana, jak zwykle gadamy o bzdurach, ja już się wyrzygałam w innym temacie więc mogę bezkarnie pier*dolić o bzdurach.

Odpalam fajka, kto ze mną? 8)

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, 8)

chojrakowa, a ja chętnie, ostatnio nawet mało palę to mogę sobie pozwolić 8)

-- 16 sty 2013, 23:44 --

Tomcio Nerwica, skaczę po kanałach w tv 8) a brat co robi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, lepiej obczaj moją sukę w zdjęciach na ludzie z forum, dzisiaj wrzuciłam. To dopiero prawdziwa sucz 8)

Snejana, ja też, paczuszka dziennie raptem.

Więc na zdrowie, jakie palisz?

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.