Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, alkohol zamiast jedzenia, patologia, patologia! :P jak to pierogi się skonczyły? :shock: to niech brat polewa, bo zaraz się za nimi rozpłaczę :cry::D

-- 24 gru 2012, 23:50 --

virgo21, bo jest chytra pani z radomia :P wstawilavym Ci filmik ale ie jestem w stanie :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, virgo21 ma racje, nie mamy łatwiej, na pewno nie w plenerze :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, przy tych pierogach dziś , to się zachowywałem jak chytra baba z Radomia i po kieszeniach chowałem :P dobra polewamy , bo zaraz sam zacznę płakać :D

virgo21, problemy z celowaniem :P

Snejana, a my na pewno nie w pociągu zresztą w dniu świra była taka scena :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, oj dobrze by było :P

virgo21, my zawsze najbiedniejsze, a jeszcze nam beda wmawiac, ze mamy dobrze :P

-- 24 gru 2012, 23:57 --

Tomcio Nerwica, oddawaj brat te pierogi :P

hahaha ej tak w ogole to poniół nas melanż, żeby o sikaniu gadać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, biedne my :-|:D

Niestety tak , a miało pójść w bicepsy

Tomcio Nerwica, taka kara spotyka chytrych braci z Warszawy :P pierogów sie kraść zachciewa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, skądże! my wcale tacy to nie jesteśmy, to oblega....! bardzo krzywdząca opinia!

o kurwa zgubiłam dwa grosze !:evil:

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.