Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Czego nie śpita ? :D poza tym witam wszystkich :D

no niby tak, tylko, ze ten krzyzyk znika po jakims czasie, bo chodzi mi o usuniecie posta sprzed kilku dni i przy tym poscie nie ma juz krzyzyka....;/

Z tego co mi wiadomo , to post można usunąć 15 minut po jego dodaniu ;) zresztą moderatorzy chyba mają taką opcje , więc u nich musisz szukać pomocy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego nie śpita ? :D poza tym witam wszystkich :D

no niby tak, tylko, ze ten krzyzyk znika po jakims czasie, bo chodzi mi o usuniecie posta sprzed kilku dni i przy tym poscie nie ma juz krzyzyka....;/

Z tego co mi wiadomo , to post można usunąć 15 minut po jego dodaniu ;) zresztą moderatorzy chyba mają taką opcje , więc u nich musisz szukać pomocy :D

Witaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, a bo fajny temat był w dziale zwiazki o 15 latce, która pisała ze swoim chłopakiem o seksie i jej mamusia to przeczytała, a ta z rozpaczy się pocieła :mrgreen: Mamusia zareagowała prawidłowo i zakazała kontaktu z owym chłopcem :D

-- 24 sie 2012, 00:58 --

OMEN1695, ciii o to mi chodziło :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, a bo fajny temat był w dziale zwiazki o 15 latce, która pisała ze swoim chłopakiem o seksie i jej mamusia to przeczytała, a ta z rozpaczy się pocieła :mrgreen: Mamusia zareagowała prawidłowo i zakazała kontaktu z owym chłopcem :D

-- 24 sie 2012, 00:58 --

OMEN1695, ciii o to mi chodziło :D:D

Taa pochlastała się i niedokrwienie mózgu skutkowało brakiem umiejetności wyjasnienia swoich czynów :lol:

HŁE HŁE,suchar roku :mrgreen:

Ja znikam,dobrej nocy towarzyszom-wariatom...

( z przymrużeniem oka oczywiście...)

Brej nocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, kto? :D Dobranoc ;)

-- 24 sie 2012, 01:02 --

OMEN1695, ta dziewczynka chyba jeszcze nie kojarzyła,ze jest na pewne rzeczy zwyczajnie za młoda i sądząc po jej chaotycznym pisaniu za głupia. Chciała mamusi może na złość zrobić,że ta jej zakazuje spotkań bo się troszczy o nią to się dziewczę pochlastało haha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, kto? :D Dobranoc ;)

-- 24 sie 2012, 01:02 --

OMEN1695, ta dziewczynka chyba jeszcze nie kojarzyła,ze jest na pewne rzeczy zwyczajnie za młoda i sądząc po jej chaotycznym pisaniu za głupia. Chciała mamusi może na złość zrobić,że ta jej zakazuje spotkań bo się troszczy o nią to się dziewczę pochlastało haha :D

bara bara i gitara :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, prawdziwa historia z piekła rodem dziecię, które myśli,że jest dorosłe i w razie wpadki będzie w stanie utrzymac i wychować dziecko :mrgreen::mrgreen:

-- 24 sie 2012, 01:07 --

Tomcio Nerwica, hmmm ja jak miałam 15 lat to nie myślałam nawet o całowaniu się a co dopiero o seksie. Jak dobrze,że nie jestem z obecnego pokolenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, żartujesz? masz 16 lat? :D Dała bym więcej :D

Zauważ, że dzieckiem nazwałam tą dziewczyne, a dlatego,że myśli jak dziecko ;) Troche mamy pokręcony świat, ale chyba nie wszyscy są tacy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie, ja byłam bardzo grzeczna w tym wieku, a zważywszy na to,że miałam konserwatywnego ojca to takie wyskoki były nie dopuszczalne :D Z perspektywy czasu się ciesze z tego :D

-- 24 sie 2012, 01:13 --

Villain, spokojnie ;) Nikt cię nie ocenia pod takim względem :D

Czyżbym tu była najstarsza?

Tomcio Nerwica, ile masz lat kurde? :D

-- 24 sie 2012, 01:15 --

Villain, dobrze myślisz wszystko przyjdzie z czasem każdy był nastolatkiem, miał burze hormonów i to można zrozumieć, ale chodzi o to żeby pewnych granic nie przekraczac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie, ja byłam bardzo grzeczna w tym wieku, a zważywszy na to,że miałam konserwatywnego ojca to takie wyskoki były nie dopuszczalne :D Z perspektywy czasu się ciesze z tego :D

-- 24 sie 2012, 01:13 --

Villain, spokojnie ;) Nikt cię nie ocenia pod takim względem :D

Czyżbym tu była najstarsza?

Tomcio Nerwica, ile masz lat kurde? :D

-- 24 sie 2012, 01:15 --

Villain, dobrze myślisz wszystko przyjdzie z czasem każdy był nastolatkiem, miał burze hormonów i to można zrozumieć, ale chodzi o to żeby pewnych granic nie przekraczac ;)

No nie każdy BYŁ nastolatkiem xD Mój sąsiad mimo 90 lat na karku jest bardziej młodziezowy ode mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.