Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, Ahh nawet pani moderator nie wie jak bardzo :D ale na szczęście pani moderator tym postem skróciła moje męki , które spowodowała tęsknota :P

Monar, Mam nadzieje , że nie będziesz musiała go poznać w czwartek , ale jak tak bardzo tego chcesz , to zorganizuje takie spotkanie ;) poza tym znam prezydenta , siatkarzy i Baśkę tą z piosenki wilków :mrgreen: i nie martw się tak , nie zawiedziesz na pewno , a jeśli ( co jest niemożliwe ) się nie uda , to nie koniec świata , zawsze można spróbować drugi raz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no tak drugi, trzeci, czwarty raz. ja chciałabym mieć to za sobą. no zobaczymy. dobra, to idę się uczyć. ;)

ps. już w sumie umiem połowę tekstu. do końca tej nocy muszę nauczyć się całości, to w dzień sprawdzę jak mi idzie mowa i koniec... nie wierzę, że to już jutro. no nie... najważniejsze, to nie zaciąć się, zapamiętać cały tekst... jak zwykle pewnie stres mnie weźmie, ale ostatnio nie na tyle, bym tekstu zapomniała, więc i tym razem musi być ok. :smile: kurde nie ma mowy, żebym nie zdała. na 30% ta praca na pewno jest. za same przykłady powinnam zdać. :evil: zdam. zdam. zdam. tym razem zdam. i odchodzę z tą myślą od was. znaczy... czasami zajrzę. ;) w czasie przerw od nauki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petra, To może czekoladki z rumem ? :D

*Wiola*, Już trochę " rozpracowałem " panią moderator i wiem co powiedzieć :D no może oprócz sytuacji gdy pani moderator strzeli focha , na to jeszcze nie mam patentu , ale to kwestia czasu :P

-- 20 sie 2012, 01:37 --

Monar, Był taki film o reżyserze jak tworzył film ( tytułu nie pamięta, lata już nie te :-| ) fabułę streszczę trochę , a więc jadł banany przez cały tydzień ( tyle miał czasu na skończenie filmu ) bo podobno dobrze działają na koncentracje i osiągnął sukces :D mamy nadzieje , że to powtórzysz nawet jak nie skorzystasz z tego sposobu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petra, 15h ? co to za praca? masakra...

no ja nie śpię, trza się kiedyś pouczyć, a w nocy najlepiej mi się myśli... cisza i spokój. ;) a mnie najmniejszy hałas dekoncentruje. :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

frustrated, no to tak, jak ja... wczoraj budzili mnie na obiad. :roll: dziś też wstanę zapewne po południu, ale to dobrze. muszę się wyspać. to idę powoli, to pa. miłej nocki. jak się nie kładziesz, to nie życzę kolorowych... :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.