Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no żeby Ci sodówka nie uderzyła do głowy od tych pochwał to przyznaj... gdzie jest moja flaszka?! i fajki? to że rzucam nie oznacza, że możesz mi podbierać :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nic o tym nie wiem :-| ... to znaczy flaszkę wypiłem przez przypadek bo pomyliłem butelki , a fajki wypaliłem bo chciałem żeby siostra szybciej rzuciła :cry:

*Wiola*, Starość nie radość :roll:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak Ty się o mnie martwisz :D ej ostatnio moja mama (przepraszam, macocha, mama od nas uciekła :P) zrobiła kanapki z rybą i jej jedna spadła z talerza na podłogę, zaczęłam się śmiać jak głupia, bo mi się z Tobą skojarzyło :lol::lol::lol: dobrze, ze w domu już przywykli do moich dziwactw 8)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a ja miałam fajną komisję, miłe babki... ale mnie oblały. :lol: tym razem nie idę pomalowana i na pewno nie zakładam obcasów. zakładam balerinki. wygląd wiele robi. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Pewnie odruchowo siostra podniosła , bo ja nigdy po sobie nie posprzątałem :D zresztą dopiero jak doszedłem do pokoju zauważałem , że sama bułka została ;) a ja do siostry dziwactw nie przywykłem , szczególnie jak siostra pomyliła ... i jeszcze woskiem po piła po czym z uśmiechem powiedziała , że lepiej by smakowało z musztardą :zonk::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

późno już, spać mi się zachciało, a jeszcze nie skończyłam dzisiejszej zaplanowanej pracy. muszę się pomęczyć i to skończyć. :?

-- 09 sie 2012, 03:14 --

eee nikogo nie ma...to ja idę spać też ... na dziś skończyłam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore,

a Batman z załozenia to dobre stworzenie, ale Joker to juz sworzenie z załozenia złe,

siadam po prostu, rozpłakowuje sie na dobre a tak staram sie uspokoic od przedwczoraj i trzymać jakoś

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.