Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, u nas takie rzeczy są na porządku dziennym więc czymś hardcorowym byłbym chyba rozmowa o pogodzie albo kucykach? :P a tak serio idę chyba w niedziele do muzeum archeologicznego zobaczyć mumie :yeah::yeah::yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, biedna mumia, tyle rzeczy widziała, ale takiego stwora jak ja jeszcze nie spotkała :D

Czytałam angielską stronkę o sekcji zwłok tych moich ukochanych z Uralu chcesz linka, niedoszły patologu? :D Są fajne zdjęcia ;)

-- 29 cze 2012, 00:56 --

ZDAŁAM MATURE Z POLSKIEGO NA 93 %!!! (wlasnie sie skaplam ze jest nowy dzien i moge sie zalogowac i sprawdzic wyniki)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ANGIELSKI ROZSZERZONY NA 89 !!! A POSTAWOWY NA 96 !!! ALE SIE CIESZE :D

-- 29 cze 2012, 01:00 --

Tomcio Nerwica, http://www.ermaktravel.com/Europe/Russia/Cholat-%20Syachil/Kholat%20Syakhl.htm enjoy ;)

-- 29 cze 2012, 01:04 --

ZDAŁAM MATURE ZDAŁAM MATUE ZDALAM MATURE :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No no ciekawe zdjęcia za mało pokazują jeszcze :? szkoda , że w tamtych czasach medycyna sądowa się tak nie rozwijała jak teraz to można by było dokładnie określić przyczynę zgonu a tak to można się tylko domyślać ;)

A ANGIELSKI ROZSZERZONY NA 89 !!! A POSTAWOWY NA 96 !!! ALE SIE CIESZE :D

Siostra , przecież jesteś kujonem :D a tak w ogóle to gratulacje :great::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a polski mam na 93 %, japierdole :o opłaca sie byc molem książkowym :o brat pijemy :yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkarłatna litera, dziękuje dziękuje dziekuje :D

-- 29 cze 2012, 01:13 --

Tomcio Nerwica, gorzej obudzisz się martwy :P matma na 66 %, troche psuje wygląd ogólny ale ze sie w ogole nie uczyłam i probne pisałam na 50 proc. to i tak sie ciesze :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no miałeś brat racje miałeś :*

-- 29 cze 2012, 01:20 --

chociaż nie... miałam po prostu farta

-- 29 cze 2012, 01:21 --

a jeśli nie to jestem typowym przykładem osoby u której intelignecja idzie w parze z chorobami psychicznymi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

gratulacje, ja zaraz bede porządek z okiem robić i znowu zostanę niepisząca i nie czytająca tyko oglądanie wejdzie w grę, SG1

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie wierze w pech i nie wierze w fart :P więc mnie nie przekonasz do tego ;)

Tak idzie w parze z chorobą , ja mam gorzej u mnie inteligencja nie idzie w parze z zaburzeniem bo jej nie posiadam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, dzięki :D a coś czytałam o tym Twoim oku, jak się miewa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jakoś nie widać tych ubytków w inteligencji jak się z Tobą rozmawia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, łopatologia xD tudziez gastronomia xD

już pisałam: filologia angielska albo hiszpanska albo historia, w ostateczności bibliotekoznawstwo :D

Które mi wróżysz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

nie najlepiej ,ale lepiej jednak ;)

dobra dobranoc ludzie , rozmawiajcie sobie a ja na film,

branoc :papa:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobry traf, ale mysle o hiszpańskiej, bo wtedy bedę miała dwa języki obce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.