Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Michuj, to fajna praca jak sobie możesz troche po kraju pojeździć ;)

tahela, no raczej też za Angolami nie przepadam, włosi lepsi ;) ale szczerze w to w naszej drużynie były najfajniesze chłopaki, Lewandowski, Błaszyczkowski, Tytoń ... :roll::roll::roll: Zwłaszcza Tytoń mi przypadł do gustu :D

-- 24 cze 2012, 22:58 --

Stark, albo sprzedamy złoto :mrgreen:

prosze mnie nigdzie nie sprzedawać bez mojej zgody !!!

-- 24 cze 2012, 22:59 --

Stark, ja się zadnej propagandzie nie dam :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, za 7 mln to sobie całą armie kupisz takich jak ja :D Ale nie waż się kupowac lexusa :nono:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Po co mi armia kobiet :bezradny: do kuchni się nie przydadzą , bo gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść , a poza tym nie wytrzymam tego ich biadolenia :P

A Lexusa kupie , bo z taką kasą na koncie nie będę chodził na pieszo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kup ferrari albo porsche 911 :105: a nie lexusa, phi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, nasi już od tak dawna słabo grają, że przestałam mieć wobec nich oczekiwania :twisted: niech przynajmniej dobrze wyglądają xD

-- 24 cze 2012, 23:13 --

luk_dig, hej człowieku z lasu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no mnie na pewno :105: a nie jakieś tam leksusy :D hm.. w sumie sprzedaj mnie, kup dwa porschaki i oddaj mi jeden za fatyge, co? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, na veyrona nas chyba nie stać :x

-- 24 cze 2012, 23:19 --

ale co powiecie na jakiegoś klasyka, może starego mustanga albo dodga jak z amerykanskich filmow? zawsze chcialam takiego :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Na co ci porsche ? jak sprzedam cie szejkom z Arabii to przy garach będziesz 24 na dobę :P

Stark, Ja nie zdałem na prawko , o mało nie miałem wypadku na egzaminach i zaraz po tym incydencie , zatrzymaliśmy się bo mi kazał i na pytanie czy zdałem powiedział " pieprznij się pan w łeb " :-|:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a na co Szejkom 45kg złota? oni mają ropę... :D

prawie wypadek na egzaminie... to co Ty stworzyłeś? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Zależy, przy wyjściu veyron był "zaledwie" za 4 mln ; D.

Tomcio Nerwica, Mnie do wewnętrznego nawet nie dopuszczą pewnie.

(zacząłem kurs w kwietniu, na teorie spojrzałem 2 razy : D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobry jesteś :P ja się tak bałam przekroczenia prędkości na egzaminie (na jazdach ciągle to robiłam :roll: ) że wlekłam się powoli jak żółw, więc mnie pod koniec pouczył, że "brak życia w mojej jeździe" ale jakby mnie widział później jak prowadziłąm to by zmienił zdanie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, dobra, przytyje troche, będzie wiecej złota to może starczy i na veyrona, ciekawe jak to jest jechac 400 km/h :D:105:

-- 24 cze 2012, 23:31 --

tahela, ja mam jak z piłką nożną.. bardziej mnie kręcą Ci co nimi jeżdzą ;) nie no a tak poważnie, to sezonowo mnie kiedyś dosyć interesowały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ja chyba nie miałam takiego okresu w zyciu zeby jakos samochody mnie neciły, w tym temacie jestem zupełnie zielona lepiej z piłka czy tenisem

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, to ja właśnie jestem na etapie piłki nożnej, natomiast w tenisie jestem zielona :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.