Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, a ja to zawsze robie głupie rzeczy i potem słoono za to płace :?:smile:

-- 24 cze 2012, 22:35 --

tahela, a ja obstawiałam Anglię...

-- 24 cze 2012, 22:36 --

Tomcio Nerwica, ja często kibicuje tym, którzy mają mniejsze szanse, bo jest im ich żal :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, ja do niedawna też tak robiłam, ale jakoś tak się zainteresowałam (piłkarze bywają ładni) :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

Ja Włochów bo są lepsi w ogole południowcy w piłe dają rade i Niemcy na dokładkę bo Brazylia to tez południowcy tylko Amerykańscy.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, racja, chociaż dzisiaj mecz i tak był dosyc wyrównany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ja kibicowałem Anglii w końcu pochodzę z Londynu ( nie z Łochowa :mrgreen: ) :mrgreen:

-- 24 cze 2012, 23:43 --

Stark, ja do niedawna też tak robiłam, ale jakoś tak się zainteresowałam (piłkarze bywają ładni) :D

O facetach na forum tak nie powiesz , a przez takie wnioski kompleksy nie dają nam żyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, racja, Mr. Holmes, drużyna z pańskiej ojczyzny własnie odpadła, jak się pan z tym czuje? Co pan wydedukował?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, a co będę kłamać, chociaż w sumie jak na razie jeden mi wpał w oko, może dwóch :D ale już wiem nawet co to jest spalony :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

dzisiaj w miare równo było rzeczywiście i karne, ja pamietam jak kilkanaście lat temu Włosi z Brazylia przerąbali w finale mistrzostw świata, i płakali wtedy tez kibicowałam Włochom, ale Brazylie tez lubie i nigdy ie wiem komu kibicować

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-- 24 cze 2012, 23:43 --

O facetach na forum tak nie powiesz , a przez takie wnioski kompleksy nie dają nam żyć :P

Alez ja siedzę na tym forum nie dlatego, że szukam pomocy (mnie już nic nie pomoże) tylko dlatego, ze zapałalam sympatią do kilku z Was ;)

-- 24 cze 2012, 22:47 --

tahela, no dlatemu ja kibicuje ładniejszym ;):roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Udało mi się wydedukować , że Anglicy nie powinni grać formacją 1-4-1-2-2-1 mimo , że grają jednym defensywnym pomocnikiem i dwoma środkowymi w środku pola przegrywali z włochami , poza tym liczyłem na skrzydłowych jednak nie wykorzystali swoich atutów . Jeśli grali z kontry polska taktyka by się sprawdziła najbardziej czyli " wyjebać do przodu może któryś dobiegnie " :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, o co porabiasz w Krakowie? wpadnij do mnie, do Myślenic na kawe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Oj tam nie pomoże...

podobno każdego da się "zreformować",choć mi wiele razy mówiono że jestem ciężką materią :<.

Tomcio Nerwica, Hmm, co do dziewczyn i piłkarzy, to jest jak z nami i aktorkami,modelkami

jedno,ani drugie nierealne :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Udało mi się wydedukować , że Anglicy nie powinni grać formacją 1-4-1-2-2-1 mimo , że grają jednym defensywnym pomocnikiem i dwoma środkowymi w środku pola przegrywali z włochami , poza tym liczyłem na skrzydłowych jednak nie wykorzystali swoich atutów . Jeśli grali z kontry polska taktyka by się sprawdziła najbardziej czyli " wyjebać do przodu może któryś dobiegnie " :?

ok nic z tego nie rozumiem, ale moze kiedyś osiągnę ten level :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

no jeśli kibicujesz łądniejszym to jest argument nie do przebicia,ale angole sa tacy sobie

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.