Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :lol:

A mój psor pewnie sobie podbudował ego, jak widział, że taka zdygana jestem. Zresztą wyszłam na oferme, która nawet do egzaminu się nie przygotowała :lol:

Jesus, won't you fucking whistle

something but the past and done?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerd Zdecyduj się na pomoc Tomcia, coś mi mówi ,że one się zna na sztukach :P

To prawda , potrafię określi datę powstania , szerokość i inne detale , udowodnię to Angelo24, może jakiś towar się znajdzie i będziemy mogli podać go ocenie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Też chcę się wziąć w garść, ale kiepsko mi to wychodzi. Starałam się wpasować swoimi zainteresowaniami w społeczeństwo, poszłam na studia i masz ci los, dupsko.

Jesus, won't you fucking whistle

something but the past and done?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerd

Ja studia olałem, bo doszedłem do wniosku, że to nasze nauczanie i w ogóle nauka strasznie zniewala człowieka i zabija indywidualne podejście do tematu i powiem ci że nie żałuję! Jestem tu gdzie jestem i mogę powiedzieć że mam to co chciałem w pełni.

"Jestem tym kim jestem, sobą... : ) "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, Ty lepiej przyjedź i się podziel :P

To nie głupie i tak jestem teraz bezużyteczna, więc mogę być pijana i bezużyteczna ;)

Mogę powiedzieć o sobie dokładnie to samo ;)

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerd, Może lepiej się zastanów , nie rób nic pochopnie , pomyśl ilu nerwicowcom udało się ukończyć studia , nawet tu na forum jest trochę takich osób , może z nimi pogadaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem dziś program , w którym było o molestowanie 16 letniego chłopaka przez nauczycielkę , na początku pomyślałem sobie co za baba ... jednak gdy ją pokazali , żałuje , że nie byłem na jego miejscu , taka nauczycielka mogła by mnie molestować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, hahah, fajna propozycja. :D

Problem w tym, że stare nagrania są kiepskie z racji wybornej zimowej kondycji mego gardła i kiepskiej pralki nagrywarki.

Teraz to nawet nie mam czym nagrać. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.