Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam zawsze obawy przed spaniem, bo nie chcę mi się wierzyć że to kolejny gówniany dzień z moimi zaburzeniami, dzień bezproduktywny. Dlatego odkładam pójście spać. Oszukuję się że coś nadrobię.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz- w obu przypadkach masz rację"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnież jak zawsze wieczorem się oszukuję nastawiając budzik na następny dzień na jakąś wczesną porę. Wydaję mi się że wstanę pełny sił i entuzjazmu a tu lipa!!!! Wstaję przeważnie godzinę, dwie po tym czasie(mam akurat taką możliwość w życiu:)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja budzika już nie nastawiam..zazwyczaj budzę się koło 10, jak nie to potem pies mnie budzi i nie da się nie wstać..cholera powinnam już iść a tak ciężko się zebrać, pokonać lęk, nie chcę jutro kolejnego dnia w samotności, miałam od jutra wziąć się w garść a boję się że nie podołam ,że znowu zawalę. pewnie późno się zwlekę i tak właśnie będzie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chciałbym pomóc Tobie i sobie, znać jakieś uniwersalne przesłanie które wypowiedziane rano postawi na nogi, otworzy oczy, pokaże drogę którą w tym dniu podążać. Niestety nie znam takiego zaklęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoznacSiebie: Cóż za dużo postów nie mam... brak mi odwagi pisac... jeszcze nie czuje sie pewnie na forum... rowniez przez moje problemy z glowka jakos nie garne sie do ich pisania... :hide:

Tomcio Nerwica: to najwidoczniej funkcjonujemy na nim o podobnych porach :)

-- 13 cze 2012, 02:19 --

zazdroszczespania... ja kuje kuje i kuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.