Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Jeremy jest fajny słucham wyłaczyłam radio a teledysk wymowny bardzo a ja byłam ma Michaelu Jacksonie bo tez go lubię i pospotykałam tam wtedy tylu znajomych , o których bym w zyciu nie powiedziała,że moge ich tm spotkac, słucham Pear Jemu i wyłączylam na chwilę radio z muzyką folkową polską tez lubie, ja mam bardzo rozrzuta duzego jeśli idzie o muzykę, dzieki za linka

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, nie liceum a technikum! :D najlepsze mozgi sa w technikum hihi :D ale wiesz, ma 17 lat i ani nie pali, nie pije, bladego pojecia o dragach (słusznie) nie wiem jak on sie uchował..ja w jego wieku..ojj :zonk:

-- 18 gru 2011, 05:49 --

uroczyscie ogłaszam ze zamierzam zasnac (sprobowac), budzic mnie o 8.45 :D

dobranoc kochani :D dzieki za miły wieczór :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Jeremy jest fajny słucham wyłaczyłam radio a teledysk wymowny bardzo a ja byłam ma Michaelu Jacksonie bo tez go lubię i pospotykałam tam wtedy tylu znajomych , o których bym w zyciu nie powiedziała,że moge ich tm spotkac, słucham Pear Jemu i wyłączylam na chwilę radio z muzyką folkową polską tez lubie, ja mam bardzo rozrzuta duzego jeśli idzie o muzykę, dzieki za linka

Tahela, też potrafię słuchać różnych kompletnie rzeczy. Od skrajnie ekstremalnych wyziewów po zwykły pop. Mam już głęboko w d.... co robić wypada, a czego nie ;).

tahela, nie liceum a technikum! :D najlepsze mozgi sa w technikum hihi :D ale wiesz, ma 17 lat i ani nie pali, nie pije, bladego pojecia o dragach (słusznie) nie wiem jak on sie uchował..ja w jego wieku..ojj :zonk:

Nie Ty jedyna... ;).

Dobranoc! ;)

Wracam do mojego Skitsystem :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30,

moze tylko wy mylicie ze on taki grzeczniuni bo no własnie ja moge powtórzyć ja w jego wieku nie paliłam :P

jest juz 6 rano supr się rozmawia z wami ,le ja też chyba ogłosże ze idę próbowac zasnąć

to dobranoc, daj znac jak sie dobudziąłśo tej ranszej godzinie

Alienated,

chodx tez sie połozyć bo juz 6 rano paptki, jak cos to na PW pisz ;)

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30,

moze tylko wy mylicie ze on taki grzeczniuni bo no własnie ja moge powtórzyć ja w jego wieku nie paliłam :P

jest juz 6 rano supr się rozmawia z wami ,le ja też chyba ogłosże ze idę próbowac zasnąć

to dobranoc, daj znac jak sie dobudziąłśo tej ranszej godzinie

Alienated,

chodx tez sie połozyć bo juz 6 rano paptki, jak cos to na PW pisz ;)

W końcu była chwila, by sobie w miarę spokojnie porozmawiać. Szkoda tylko, że jeszcze kilku innych osób zabrakło, ale... może w przyszły weekend...

Ooops! To już jakby nie patrzeć święta będą. W każdym razie, nie mam żadnych planów w związku z tym... ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hello, witam Mamę Edka :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima ja, wiekszosc zycia tak sie czuje jak piszesz... :roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173,

oj wiola jakby Cie ktos olał to było by to bardzo niekutluralne z jego strony, nie sądzę bo leje sie wode z wiadra :D

Laima,

Kasia co sie dzieje z Tobą, kotuś?

-- 18 gru 2011, 23:48 --

Laima, Kasiu , ze mną też raczej kiepsko :roll:

Mówcie mi tak dalej, bo ja wolę dzisiaj juz przemilczeć i tyle.

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMati tylko proszę nie pozarażaj nas :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie?hm wezme to sobie do serca...ale samego mnie to martwi zdechły taki jestem wstyd.....

-- 19 gru 2011, 00:03 --

Jestem pociągający..:D...mam parasol nie zarażam.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ide jutro na 10 do pp

i własnie mnie brzuch boli od kilku godzin...

nie wiem co mam powiedziec

mam pustkę w głowie

nie wiem jak sie czuje

nie wiem co czuje

nie wiem nic

czuje presje czasu

nie chce jej zdenerwowac sobą...

ona jest taka ładna...

:why:

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMati jaki wstyd,masz mniej powera tylko ;) tak, czy chodzi o cos innego i nie w temacie jestem?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune kochana badz soba, ja byłam w czwartek i za kazda wizyta czuje "pietra" mam tzn stracha

lekarze niestety rzadko widuja nas w dobrej kondycji, oni to znaja. Czy masz psychoterapię? bo skojaarzyłam inaczej

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.