Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Jeremy jest fajny słucham wyłaczyłam radio a teledysk wymowny bardzo a ja byłam ma Michaelu Jacksonie bo tez go lubię i pospotykałam tam wtedy tylu znajomych , o których bym w zyciu nie powiedziała,że moge ich tm spotkac, słucham Pear Jemu i wyłączylam na chwilę radio z muzyką folkową polską tez lubie, ja mam bardzo rozrzuta duzego jeśli idzie o muzykę, dzieki za linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, nie liceum a technikum! :D najlepsze mozgi sa w technikum hihi :D ale wiesz, ma 17 lat i ani nie pali, nie pije, bladego pojecia o dragach (słusznie) nie wiem jak on sie uchował..ja w jego wieku..ojj :zonk:

-- 18 gru 2011, 05:49 --

uroczyscie ogłaszam ze zamierzam zasnac (sprobowac), budzic mnie o 8.45 :D

dobranoc kochani :D dzieki za miły wieczór :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Jeremy jest fajny słucham wyłaczyłam radio a teledysk wymowny bardzo a ja byłam ma Michaelu Jacksonie bo tez go lubię i pospotykałam tam wtedy tylu znajomych , o których bym w zyciu nie powiedziała,że moge ich tm spotkac, słucham Pear Jemu i wyłączylam na chwilę radio z muzyką folkową polską tez lubie, ja mam bardzo rozrzuta duzego jeśli idzie o muzykę, dzieki za linka

Tahela, też potrafię słuchać różnych kompletnie rzeczy. Od skrajnie ekstremalnych wyziewów po zwykły pop. Mam już głęboko w d.... co robić wypada, a czego nie ;).

tahela, nie liceum a technikum! :D najlepsze mozgi sa w technikum hihi :D ale wiesz, ma 17 lat i ani nie pali, nie pije, bladego pojecia o dragach (słusznie) nie wiem jak on sie uchował..ja w jego wieku..ojj :zonk:

Nie Ty jedyna... ;).

Dobranoc! ;)

Wracam do mojego Skitsystem :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30,

moze tylko wy mylicie ze on taki grzeczniuni bo no własnie ja moge powtórzyć ja w jego wieku nie paliłam :P

jest juz 6 rano supr się rozmawia z wami ,le ja też chyba ogłosże ze idę próbowac zasnąć

to dobranoc, daj znac jak sie dobudziąłśo tej ranszej godzinie

Alienated,

chodx tez sie połozyć bo juz 6 rano paptki, jak cos to na PW pisz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30,

moze tylko wy mylicie ze on taki grzeczniuni bo no własnie ja moge powtórzyć ja w jego wieku nie paliłam :P

jest juz 6 rano supr się rozmawia z wami ,le ja też chyba ogłosże ze idę próbowac zasnąć

to dobranoc, daj znac jak sie dobudziąłśo tej ranszej godzinie

Alienated,

chodx tez sie połozyć bo juz 6 rano paptki, jak cos to na PW pisz ;)

W końcu była chwila, by sobie w miarę spokojnie porozmawiać. Szkoda tylko, że jeszcze kilku innych osób zabrakło, ale... może w przyszły weekend...

Ooops! To już jakby nie patrzeć święta będą. W każdym razie, nie mam żadnych planów w związku z tym... ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173,

oj wiola jakby Cie ktos olał to było by to bardzo niekutluralne z jego strony, nie sądzę bo leje sie wode z wiadra :D

Laima,

Kasia co sie dzieje z Tobą, kotuś?

-- 18 gru 2011, 23:48 --

Laima, Kasiu , ze mną też raczej kiepsko :roll:

Mówcie mi tak dalej, bo ja wolę dzisiaj juz przemilczeć i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.