Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

czarna roza, ja też bratowa, przyszła:P^^

wiola173, ła... no tak, o tym nie pomyślałam... Ale popatrz z drugiej strony - ile prezentów dostaniesz;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo, ja na swoje jeszcze muszę poczekać, ale też fajnie bo pół roku po gwiazdce więc jest równowaga:p

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, no to będzie się działo... oj będzie. Jakiś limit wiekowy?:P

Ja bliźnięta;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, uf.. ;)

Ale jak się nas tyle nazbiera, to wyjdzie, że w każdym miesiącu będzie jakaś impreza:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to samo chciałam zapytać właśnie;).

a ja bliźniak a też strasznie rozchwiana, to się łączy? heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.