Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie da się zważyć cierpienia człowieka, bo nie ma takiej wagi. Nie można stwierdzić, że ten z CHAD'em to ma tak, ten z NN to tak, a ten z depresją endogenną albo zaburzeniami lękowymi to jeszcze tak albo tak. Kolokwialnie mówiąc wszyscy jesteśmy wariatami. Nie licytujmy się komu jest gorzej i kto bardziej cierpi. Bo pewnie każdy z nas ma takie dni, że ciężko mu znaleźć motywację, aby wstać z tego łóżka.

I ja Was błagam. Na tego drina to się umówcie w realnym barze na tym świecie. Nie w zaświatach. :P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pamiętajcie: Zrobię Wam wjazd na chatę szybciej niż zdążycie wymówić 'tabletki'. :P Już ja się Wam dobiorę do dupy jak, któraś zaplanuje jakieś głupstwo. ;)

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam jakoś zakodowane we łbie, że życie to najwiekszy dar i nawet jeśli jest ciężko to w końcu nadchodzi taki moment, że mówię sobie dośc i zbieram się w kupę.

A człowiek potrzebuje czasem posmęcić.

I dacie radę, bo pewnie nie walczycie z tym od wczoraj, a jak widać jeszcze was to nie pokonało ;)

Pray to your god, open your heart

Whatever you do, don't be afraid of the dark

Cover your eyes, the devil's inside.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bliksa, Mad chce nas wziąć od tylca :mrgreen:

Ale ja nie chcę w pupę :P

bliksa, czytałam o Twoich natrętnych myślach,... współczuję ale myślę że zdając sobie sprawę że to to poradzisz sobie ... :* Dobrze kochanie że o tym rozmawiasz z nami... to zawsze pomaga choć troszkę

Dobranoc. aj low ju tu :*

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.