Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84, Z mięty?

Piłam ale efektów nie czułam.

Jeśli chodzi o miętę.

Relatywista10, No dobrze, no to nie mów :P

Jeszcze zniszczysz nam dzieciństwo :/

Do piekła...taaaa . Nawet nie ma pewności :P

DżejnRołs, Ja też nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Steviear, tak. Któregoś lata u babci przez przypadek doświadczyłam z kuzynem działania naparu z mięty, którą babcia zrywała w ogrodzie i suszyła na strychu. Herbatka była bardzo orzeźwiająca i piliśmy jej ok. 1.5 litra dziennie. Po dwóch dniach zaczęliśmy dosłownie usypiać na stojąco. Kiedy przestaliśmy ją pić, senność ustała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, wczoraj była masakra :( zmęczony po wigiliach wyszedłem na spacer do znajomych i myślałem, że wyjdę z siebie, dawno się tak źle nie czułem. Z dnia na dzień umacniam się w tym, że po nowym roku trzeba wrócić do psychiatry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, w domu czuję się dobrze, źle się czuje tylko wtedy kiedy mam gdzieś wyjść i coś załatwić. Ostatnio nawet do lekarza nie mogłem się wybrać ale w końcu się udało ale oczywiście nie była to miła wizyta tylko odliczanie czasu do końca i napady lęków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, kołatania to nie wiem..

tętna nie potrafię sama zmierzyć.

a ciśnienia nie moge sprawdzić bo ciśnieniomierz padł.

Jestem tylko niespokojna... 40 mg Hyd. może pomoże. oby.mam nadzieje.

Może arytmia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, ja ostatnio byłem w szpitalu kilka dni i okazało się, że mam nadciśnienie, ostatnio sprawdzałem tętno przed snem i wyszło 98 więc nie jakoś bardzo dużo ale na pewno nie zadowala, kołatania mam przy atakach.

magnolia84, no właśnie mam zamiar odstawić alkohol i wrócić do leków, wszystko zrobię żeby pozbyć się tego świństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.