Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli pewnie juz cie nie ma. :pirate:

Ogolnie to czy jest ktos kto potrafi byc na biezaco z Nocnymi Darkami?? W sensie potrafi uczestniczyc w nocnodarkowej rozmowie tak, zeby odpisywac jakiejs osobie wtedy kiedy ta osoba jeszcze jest, a nie po 7-miu minutach :roll:

-- 14 gru 2013, 00:06 --

Po 10-ciu nawet ehh.

Ja czasem odświeżam okno co kilkanaście sekund, ale w pisaniu już na bieżąco nie jestem, bo rzadko się w tym temacie udzielam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, mark123, ciagle odswiezanie to chyba cos w rodzaju takiego nerwowego odruchu no nie, tez miewam takie. ;) I pa, mark123, ide stad bo chyba znalazlam pomysl na spedzenie reszty nocy, wiec pa, bo koncze wiec koniec i juz. ;)

Po prostu lubię widzieć, co się dzieje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko ludziska, bylem dzisiaj na spotkaniu z forum, trzeba przyznac ze dostarczylo wielu wrażeni po ktrych musze ochłonąc teraz.

-- 14 gru 2013, 03:37 --

mark123, Jak jak jestem na forum to odpisuje na bieżąco.

-- 14 gru 2013, 03:38 --

silence_sadness, jak tam sie czujesz????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Wiechu słuchaj motyw -Jestem zauroczony dziewczyną naszego lidera, masakra :roll:, dzisiaj się do mnie przytuliła gdy wracaliśmy, jest ciapą i tylko ona potrafi wymówić tak słodko moje ptasie pseudo, którego nie podam na forum. Dziwne, nie czułem zauroczenia od 4 lat, myślałem że lata ostrego faszerowania isę psychotropami pozbawiły mnie takich odczuć, a tu proszę. Musze to jutro wypocić na siłce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, Co Ty leki takich uczuc nie wypiora. Wiesz moze to jest wlasiwy kierunek???? Ja tam pamietam, ze jak w zyciu zrobilo sie fajniej to i nerwica mijała. Czuje sie zauroczenie czuje... ale to przeciez jest poztywne.

-- 14 gru 2013, 03:51 --

silence_sadness, Na razie roztelepany, duzo wrażen jednego dnia. nie chce pisac bo jak bede pisal to bede znowu przezywal... ale na szczescie juz sie powoli uspokajam. Jak tam nauka? Zakuwasz? Złości ci przeszly??? Pamietam ze mialas kiedys ochote wsztko rozwalac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.