Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie że tak powiem, tradycyjnie. Dołuję się swoją nieprzydatnością. Bałagan w głowie i tylko przeglądanie głupot w necie jakoś mnie trzyma w pozycji pionowej.

Też mam ciekawe myśli ,ale próbuję coś ogarnąć chociaż słabo mi idzie ale mówią nie wolno się dołować Jak JA SIĘ CIESZĘ ŻE TO OSOBY ŚPIĄ ;-)))

-- 29 lis 2013, 02:06 --

MONK.2000

A co ciekawego znalazłeś w tym necie bo strony mi się kończą???

"O własne zdanie najłatwiej podejrzewać milczącego."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, ja żyję pośmiertnie jak na moim awatarze :> do dupy cały czas jakiś przeziębiony, senny nie mogący zasnąć, dzisiaj tylko zmarzłem czekając na pieprzone autobusy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, pytasz co u mnie?

Postanowiłem, że mniej się będę rozczulać, a bardziej żył jakby było wszytko okej. Za dużo rzeczy robię pod kontem choroby.

Oglądał ktoś historię spinacza?

[videoyoutube=ooP49OR8q0U][/videoyoutube]

Mi zrobiło się przykro, bo był to mój ulubiony towarzysz w czasach Offica 97.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, aha robi sie cholera co raz zimniej. o ktorej wczoraj poszleś w kimę? Ty pewnie mysalales sobie ze wszcu już spią, a ja tez nie spalem. Dzisiaj pewnie bede mial lżej, bo ja nie moglem spac z tego powodu ze raz wczotaj mialem intensywny dziaj a dwa wiedzialem ze dzis nie bedzie lekii, ale okazal sie calkiem OK. Widzialm co pisales w "co sprawilo przyjemnosc". No to udanej lektury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki, kupiłem w końcu Grę Endera bo film pewnie obejrzę za kilka miesięcy jak będzie w hd i bardzo dobrze oceniany S.T.A.L.K.E.R. Piknik na skraju drogi

-- 29 lis 2013, 04:16 --

No ja ze snem dotąd nie miałem problemu, chyba się po prostu przestawiłem późno chodząc spać bo wątpię żeby to była zasługa fluo skoro nie czuję żeby mnie nakręcała, a trazodon biorę tylko w obawie przed impotencją po ssri, choć fluo jakby wyraźnie mniej osłabiał libido niż sertra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, jak tam nocka dzisiaj? czemu wczoraj tak wczesnie wstawałaś? Szkoła praca?

-- 29 lis 2013, 04:20 --

Reiben, nie znam sie na tych wsztkich lekach. biore coaxil i polowke paro, ale paro bedzie szlo w odstawkę. przy tym coaxuli nie mam objawod odsawiennych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.