Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, ja Cię widzę głuptasie! Dlaczego jeszcze nie śpisz? ;)

Tyrr, mhm, boostowanie innych to najgorsza rzecz jaka może być, później trafiasz na takiego gościa w teamie, który nie ma zielonego pojęcia o grze...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, o byle czym :) My zawsze chętni do rozmów na każdy temat, a że dzisiaj akurat trafił się taki a nie inny...

Zapodaj jakiś ciekawszy :D

Tyrr, http://op.gg/mmr/region=EUNE - tu możesz sprawdzić swoje MMR, ale ostatnio się coś buguje, przynajmniej teraz jak próbowałem wklepać swój nick to mi nie wyskakuje.

Nie działa. Ale może to po dzisiejszym patchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, mhm, boostowanie innych to najgorsza rzecz jaka może być, później trafiasz na takiego gościa w teamie, który nie ma zielonego pojęcia o grze...

To nie tak że ja kogoś boostowałem. To znajomy "z reala", do tego ostatnio nie gra prawie w ogóle i spadło mu się do bronze 1. Początkowo chciałem mu tylko odrobić silver, a że fajnie mi się grało z kwiatkami to postanowiłem sprawdzić jak daleko dojadę. No i skończyło się na platynie :P Dalej już nie próbowałem bo najpierw chcę u siebie wbić diamond.

Reset soon anyway więc i tak trafi spowrotem do srebra. Nie masz się o co martwić :)

Swoją drogą u siebie platyne wbijałem 2 sezony -.- Tutaj tydzień, tak więc forma jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, junglę ;).

Tyrr, ja ostatnio nie gram, ale jakbym teraz przysiadł to platynę bym w końcu wbił, choć jak tak patrzę na tych ludzi i ich grę to zaczynam w to wątpić.

Ostatnio w sumie miałem dość yoloq i postanowiłem złożyć jakiś konkretny team, by wbić teamowo jakąś fajną div i pograć Go4Lole, ale straciłem zapał, jakoś nie chce mi się za każdym uganiać, pytać i przypominać.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, nocnik,nocek,nocturne.

aatarox dostał nerfhammerem po ryju,także już mniej straszy chyba,i też jakoś go nie ogarniałem

Jaxem długoo męczyłem nim jako tako go opanowałem...

to jest śmieszne,że niejednokrotnie jaxem wbije sie wiecej dpsu niźli adc :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, też jestem samotny, i co z tym zrobimy? :roll:

Kestrel, aaa, ok, Noc'em się przyjemnie gra kiedy masz Ahri na midzie, wtedy dosyć piękne combo wychodzi, jej taunt + Twój fear, GGWP :).

A Jax to postać przeze mnie znienawidzona.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

angielski to też język obcy, a języki obce są mi obce :(

Ah myślałem, że skoro opis po ang to nie jest Ci aż tak obcy.

Co porabiacie ludziska? Oprócz forum rzecz jasna :)

Zastanawiam się czy nie ściągnąć sobie najnowszego odcinka Homeland i obczaić na pół przytomny, czy poczekać z tym do jutra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.