Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Również się przenoszę.

Tak, w ten sposob oszczedzam na wodzie, gdy sie wyprozniam. Najpierw ukladam klocka, potem wciagam go Kamui do innego wymiaru

A ja myślałem, że ten klocek wychodzi z innego wymiaru.

Poza tym po co tak? Będziesz sie chciał kiedyś teleportować i wyjdziesz cały brudny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toć to gadka typowych mangozjebów (narutozjebów w tym przypadku) :mrgreen:

Btw,jak ktoś czyta mangę,tylko mi się już nudzą te chaptery i mam nadzieję że obito dostanie wp*erdol już :mrgreen:

-- 26 paź 2013, 22:27 --

Tyrr, Hah,towarzysz dziaracz :pirate::mrgreen:

-- 26 paź 2013, 22:27 --

amelia83, hi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NARUTO SPOILER ALERT.

Kestrel, mnie juz dziala na nerwy ta manga. Friend no jutsu prawie w kazdym chapterze, akcja denna, randomy dalej udowadniaja ze nic nie potrafia procz rzutu shurikenem badz kunaiem (przypomne, ze w pierwszych etapach serii taki Jounin potrafil duzo wiecej). Obito tez mnie zlosci, poniewaz myslalem, ze Tobi to prawdziwy badass z krwi i kosci. I tak sie prezentowal az do zniszczenia maski. Potem na jaw wyszlo, ze kryl sie pod nia zalosny placzus, ktorego obiekt nieodwzajemnionej milosci zginal dawno temu i teraz planuje za to ukarac caly swiat przyprawiajac go o wieczne haluny. :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w ogole ta bitwa jakas bezsensowna jest. Najpierw bylo 2 typkow i Pokemon vs kilkudziesieciotysieczna armia (z czego walczy moze 10 ludzi, a reszta to patrzy) potem jeden schwytal Pokemona i sie zrobilo 1v1v40ilestamtysiecy i tyle czasu sie pieprza z tymi dwoma gosciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, moze nie, zeby zaraz rozpuszczali ciala w kwasie, co by nie bylo dowodow zbrodni (jak to bylo w Breaking Bad), ale zgadzam sie z Toba. Z drugiej strony jednak to jest shounen i nie ma co liczyc na jakies brutalne akty, jednakze mimo to poziom mangi ma tendencje spadkowa od tak mniej wiecej nawrocenia Nagato. Oczywiscie zdarzaly sie fajne momenty, np. Sasuke vs Danzo czy Naruto&Bee vs Tobi i 7 Pokemonow, ale tak poza tym to mozna chyba tylko narzekac :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.