Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, Fanatyzm na tym poziomie...

Że ten człowiek nie stoi na czele jakiejś bojówki/siatki terrorystycznej...

Tam właśnie takich trzeba :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejną noc witamy w towarzystwie amfce. Ja nie wiem, że temu facetowi się to nie znudzi :? Mnie już dawno by się odechciało wypisywania tych debilizmów, gdyby mnie kasowali z dobre cztery lata. Ja nie wiem, że niektórzy są zupełnie wyprani z jakiegokolwiek poczucia godności :?

Jeśli dobrze zrozumiałem pierwsze posty (kiedy pisał w miarę normalnie), to amfce ma problemy urologiczne i paranoiczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie można go zablokować to ma zmienne ip lub łączy się przez tor + loguje się z nowo tworzonych kont, tak? Rozumiem, że identyfikacja działalności tego gościa odbywa się na podstawie treści jakie zamieszcza? Tak?

w zagubionej przestrzeni trwam,

cały świat płynie obok gdzieś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, a nie da rady tego zgłosić na policje.Widziałam z 2 zdjęcia które wrzucał.Najchętniej sama bym mu wymierzyła sprawiedliwośc,mimo iż jest chory...

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówicie o gościu, który kilka dni temu w nocy założył wątek o tym, że nienawidzi kobiet i żadna mu nie chce dać? Czy może to forum odwiedza więcej takich "ciekawych" osób?

O to nawet nie widziałem.

Wracając jeszcze do samego TOR-a. Być może warto rozważyć blokadę logowania na forum z IP będących exit nodami tora? Samo czytanie/dostęp bez zalogowania mógłby byc dla wszystkich, by zanadto nie wpływać na performance. Z tego co widzę, w tym projekcie jest nawet oficjalna taka lista publikowana (https://www.torproject.org/docs/faq-abuse#Bans, https://check.torproject.org/cgi-bin/TorBulkExitList.py). Onety, o2, allegro sprawdzają logowania z exit node'ów więc wydaje się to rozwiązanie sprawdzone.

W pierwszej chwili jeszcze wpadło do głowy blokowanie samego uploadu z trefnych adresów ip (tor exit nodes). No ale pozostaje kwestia tagów img, czy wklejania url..

Być może też ktoś pokusiłby się o blokowanie uploadu osobom poniżej np. 20 postów? Poruszajcie tam adminem naczelnym. Z doświadczenia wiem, że to leniwe stworzenia, najczęściej odpowiadające 'u mnie działa' :)

Wracając do tematu policjantów i takich posrańców. W ksiażeczce "Gliniarz", gdzie zawarte są doświadczenia Krzysztofa Liedla z jego pracy w policji pada stwierdzenie o niechęci i wykręcaniu się od interwencji u takich pokręceńców. Tam akurat jest świr na nieco innym poziomie ale też świr. Gość chyba z Puław. W czasie jednej interwencji rozpruł sobie brzuch aż wylazło jelito. W czasie innej wbił sobie gwóźdź w głowę uderzając nią celowo o ścianę..

w zagubionej przestrzeni trwam,

cały świat płynie obok gdzieś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

greenlight, goście. Są imieniny ojca, poupijali się, drą się w niebogłosy i jeszcze będę musiał ich wszystkich poodwozić.

-- 14 lip 2013, 00:47 --

Już ich poodwoziłem. Jedynym plusem odwożenia gości po imprezie jest to, że zawsze jakaś kasa wpadnie.

-- 14 lip 2013, 01:34 --

Niby ostatnio lepiej sypiam, ale dzisiaj wlałem w siebie taką ilość kofeiny, że nie mogę zasnąć.

-- 14 lip 2013, 01:54 --

Wszystkie Darki śpią?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.