Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Mara_ Dziękuje, więc może wznowisz doskonalenie swoich umiejętności rysunku! : D Zgadza się, anime : )

freya Nie wiem czy mogę nazwać do pasją, rysuję w wolnym czasie kiedy dłonie mi nie drżą : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_ Dziękuje, więc może wznowisz doskonalenie swoich umiejętności rysunku! : D Zgadza się, anime : )

freya Nie wiem czy mogę nazwać do pasją, rysuję w wolnym czasie kiedy dłonie mi nie drżą : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, siostrze to wszystkiego skąpisz pazero :P też się sobie w masce bardziej podobam, w koncu nie wyglądam jak pół dupy zza krzaka :mrgreen: a może pomożemy sobie równocześnie? :P:twisted:

Aranjani, może ten smog rzeczywiście ma coś do tego :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, siostrze to wszystkiego skąpisz pazero :P też się sobie w masce bardziej podobam, w koncu nie wyglądam jak pół dupy zza krzaka :mrgreen: a może pomożemy sobie równocześnie? :P:twisted:

Aranjani, może ten smog rzeczywiście ma coś do tego :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, widziałam, że u Ciebie była już poprawa. Coś się stało?

Aranjani, to co impreza? :yeah:

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, widziałam, że u Ciebie była już poprawa. Coś się stało?

Aranjani, to co impreza? :yeah:

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, mnie brzuch, jak już tak jenczymy :mrgreen: a tak serio przesyłam uściski i zdrowie, ktorego nie mam sama :mrgreen: a jak tam idzie nadrabianie zaległości? nie znosiłam tego :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, mnie brzuch, jak już tak jenczymy :mrgreen: a tak serio przesyłam uściski i zdrowie, ktorego nie mam sama :mrgreen: a jak tam idzie nadrabianie zaległości? nie znosiłam tego :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, zrobiłam to co Ty wczoraj i to co ja wczoraj ;) Czyli jutro zaczynam od nowa. Znowu. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, zrobiłam to co Ty wczoraj i to co ja wczoraj ;) Czyli jutro zaczynam od nowa. Znowu. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja juz po flaszce podstępem wypitej :mrgreen: ale mogę jeszcze po coś iść 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja juz po flaszce podstępem wypitej :mrgreen: ale mogę jeszcze po coś iść 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.