Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, a ja uważam, że jakbyś się przyłożył to świetnie poradziłbyś sobie na studiach. Jesteś inteligentny, błyskotliwy, masz naturę filozofa. ;)

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, zgadzam się :yeah:Saiga, moze idź na filozofię? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, zgadzam się :yeah:Saiga, moze idź na filozofię? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, zastanawiał się jak żyć.

-- 03 mar 2013, 03:12 --

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, awansuje z forumowego marudy na forumowego filozofa :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, awansuje z forumowego marudy na forumowego filozofa :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, zawsze możesz spróbować. Podobno sztuka daje największą satysfakcje, gdy wypływa z potrzeby serca, a nie przymusu.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, zawsze możesz spróbować. Podobno sztuka daje największą satysfakcje, gdy wypływa z potrzeby serca, a nie przymusu.

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem o filozofii nawet,ale tylko na zasadzie jeśli już by poznać ludzi bądź"poszerzyć horyzonty" :mrgreen:

Bo co do zawodu to cóż....

"Śmiali się, gdy poszedłem na politologię. Mówili, że to bez przyszłości, że nie znajdę po tym pracy. Teraz to ja się śmieję, gdy nakładam im mniej frytek lub nie dodam sosu."

(w miejsce politologii wstawić filozofie :mrgreen: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem o filozofii nawet,ale tylko na zasadzie jeśli już by poznać ludzi bądź"poszerzyć horyzonty" :mrgreen:

Bo co do zawodu to cóż....

"Śmiali się, gdy poszedłem na politologię. Mówili, że to bez przyszłości, że nie znajdę po tym pracy. Teraz to ja się śmieję, gdy nakładam im mniej frytek lub nie dodam sosu."

(w miejsce politologii wstawić filozofie :mrgreen: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.