Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak poznać kogoś....

Kamil1996

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Nie doczytałam do końca ale jak napisałeś o sorze to już wiedziałam że narcyzka. Wbrew pozorom borderzy mimo że bywają straszni to umieją też przepraszać i widzą winę xd mega ci współczuję mam nadzieję że byłeś krótko z nią

Właśnie Dalia, sorry,nie chcialam nikogo stygmatyzowac,bo borderline to tez jakies zaburzenie osobowosci nikt za to nie ponosi winy ,czesto wywodzi się z dziecinstwa i relacji z rodzicami.Tak nak ja moze mam adhd i to tez nielatwy osobnik.Samej ze soba ciezko dojsc do wewnetrznej rownowagi😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Właśnie Dalia, sorry,nie chcialam nikogo stygmatyzowac,bo borderline to tez jakies zaburzenie osobowosci nikt za to nie ponosi winy ,czesto wywodzi się z dziecinstwa i relacji z rodzicami.Tak nak ja moze mam adhd i to tez nielatwy osobnik.Samej ze soba ciezko dojsc do wewnetrznej rownowagi😜

A nie mi nie chodziło że stygmatyzujesz tylko mi się z narcyzm kojarzy. Ja tam narcyzow stygmatyzuje bo dla mnie gorsi🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie doczytałam do końca ale jak napisałeś o sorze to już wiedziałam że narcyzka. Wbrew pozorom borderzy mimo że bywają straszni to umieją też przepraszać i widzą winę xd mega ci współczuję mam nadzieję że byłeś krótko z nią

Ja po słowie "typiara" też nie doczytałem do końca. Nie za szybko ją ocenilaś? wysłuchałaś tylko wersji typa

Edytowane przez Malowany_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Za długo, gdybym posłuchał swojej intuicji wcześniej to bym sobie wiele zaoszczędził no ale cóż.... byle nie popełniać tych samych błędów i wyciągać wnioski z tych lekcji 

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Kolega zakończył związek, ale widzę lubi wracać do tego i sprawiać ból drugiej osobie.

A co czytales jego posty? Ma prawo, to forum właśnie jest do tych celów, jak był w traumatycznym związku. Skad wgl pomysł że ona to przeczyta?:O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A co czytales jego posty? Ma prawo, to forum właśnie jest do tych celów, jak był w traumatycznym związku. Skad wgl pomysł że ona to przeczyta?:O

Oczywiście, że ma prawo, ale jeśli cokolwiek dla niego znaczyła, to mógłby to zachować dla siebie, albo wybrać inne miejsce, bo ona się pozbierać nie może po rozstaniu, a chłop celowo ja tymi wpisami dowala i niech niewiniątka nie zgrywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

To ta para z tego forum? Jak ktoś ma problemy ze spaniem to niech nie bierze się za związki. Tam jednak trzeba raz na jakiś czas odwalić nocna pańszczyznę.

Nie wiem gdzie się poznali. Też mi się wydaję, że jak spanie jest dla niego najważniejsze, to po co komu dupę zawracać i bawić się w związek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Oczywiście, że ma prawo, ale jeśli cokolwiek dla niego znaczyła, to mógłby to zachować dla siebie, albo wybrać inne miejsce, bo ona się pozbierać nie może po rozstaniu, a chłop celowo ja tymi wpisami dowala i niech niewiniątka nie zgrywa.

Rozumiem że znasz tych ludzi osobiście? Nie do końca jestem zdania że ktoś nie ma prawa mówić o kimś źle tylko dlatego że byli parą. Niektórym wręcz bardzo potrzebne jest wylewanie tego, muszą to latami przepracowywac na terapiach. To miejsce ma pomagać w dobrostanie psychicznym i tyle i osoby pokrzywdzone mogą myślę o tym tu pisać. A Ty sugerujesz że on ma radość z pastwienia się nad nią bo ona to czyta? Psychologiem nie jestem, ale oni chyba w takich przypadkach często każą się odciąć od przeszłości, mówię na przykładzie np rady jaka otrzymał chyba eks siostry

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Nie wiem gdzie się poznali. Też mi się wydaję, że jak spanie jest dla niego najważniejsze, to po co komu dupę zawracać i bawić się w związek.

No to jeszcze lepiej XD nawet nie wiecie kto jest kim ale wam się wydaje że wiecie? co to za maniera? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam myślę, że @Malowany_ słusznie zwrócił uwagę, że publiczne obrabianie dupy komuś z kim się było w związku jest słabe i poniżej krytyki. Można się nie dogadywać i stwierdzić, że ten związek nie miał sensu ale jeśli z kimś się było i wzajemnie poświęcało sobie czas to później wyciąganie tego publicznie jest słabe bez względu na to kto zawinił

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Nie wiesz jak źle potrafią funkcjonować osoby z nerwicą. A uprawiać seks można nie tylko w nocy. WTFFFF 

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

A ja tam myślę, że @Malowany_ słusznie zwrócił uwagę, że publiczne obrabianie dupy komuś z kim się było w związku jest słabe i poniżej krytyki. Można się nie dogadywać i stwierdzić, że ten związek nie miał sensu ale jeśli z kimś się było i wzajemnie poświęcało sobie czas to później wyciąganie tego publicznie jest słabe bez względu na to kto zawinił

🤣🤣🤣 A teraz mówisz jako moderator czy jako przyjaciel? Bo ja się gubie

I wgl jakie obrabianie dupy masz tam napisany Nick albo imię i nazwisko?!?!?!?!

Trzymajcie mnie, bo zaraz zemdleje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

🤣🤣🤣 A teraz mówisz jako moderator czy jako przyjaciel? Bo ja się gubie

I wgl jakie obrabianie dupy masz tam napisany Nick albo imię i nazwisko?!?!?!?!

Trzymajcie mnie, bo zaraz zemdleje

?

Ja tego nie pisałem w ogóle do Ciebie wtf

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to co nie mogę napisać że nie ma tam publicznego odrabiania dupy nawet?!?!

Komedia

A jak ktoś pisze post że ma taki i taki problem w związku, nawet jest cały dział, to co? Może usuń ten dział bo to jest słabe obrabianie dupy

Halo admini moderatorzy jest tu bardzo słaby dział na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Rozumiem że znasz tych ludzi osobiście? Nie do końca jestem zdania że ktoś nie ma prawa mówić o kimś źle tylko dlatego że byli parą. Niektórym wręcz bardzo potrzebne jest wylewanie tego, muszą to latami przepracowywac na terapiach. To miejsce ma pomagać w dobrostanie psychicznym i tyle i osoby pokrzywdzone mogą myślę o tym tu pisać. A Ty sugerujesz że on ma radość z pastwienia się nad nią bo ona to czyta? Psychologiem nie jestem, ale oni chyba w takich przypadkach często każą się odciąć od przeszłości, mówię na przykładzie np rady jaka otrzymał chyba eks siostry

No to jeszcze lepiej XD nawet nie wiecie kto jest kim ale wam się wydaje że wiecie? co to za maniera? 

Trochę jestem bardziej w temacie niż ty. Myślę, że to ona cierpi bardziej, a nie on i takie wpisy bardzo mocno przeżywa, bo to wszytko jest dla niej świeże. Szczerze powątpiewam, że wylewanie tego ma sprawic, że on poczuje się lepiej no chyba, ze jej łzy poprawiają mu humor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

No to co nie mogę napisać że nie ma tam publicznego odrabiania dupy nawet?!?!

Komedia

Ale o czym Ty mówisz ja nie czaje czwmu się odpaliłaś i to w moim kierunku. Ja po prostu podpisałem się pod tym co napisał Malowany o tu:

26 minut temu, Malowany_ napisał(a):

jeśli cokolwiek dla niego znaczyła, to mógłby to zachować dla siebie, albo wybrać inne miejsce, bo ona się pozbierać nie może po rozstaniu, a chłop celowo ja tymi wpisami dowala i niech niewiniątka nie zgrywa.

Ja @Dalila_ nie pisałem nic w Twoim kierunku 😐 

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wam oceniać chyba kto cierpi bardziej no chyba że jesteście duchami świętymi. 

Zgadza się, tylko to zakończyło się kilka miesięcy temu i teraz nagle poczuł potrzebę, no ok. Ja nie mówię, że ona nie jest bez winy, ale wiem jak cierpi i jak ją zabolał jego wpis. On wie co wyśmiał u niej na koniec związku, teraz ona to "typiara", udaje, że może tego nie czytać, więc wątpię w nagła potrzebę wylewania tego dla lepszego samopoczucia, tylko śmierdzi mi toksycznym zachowaniem.

Edytowane przez Malowany_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi