Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak poznać kogoś....

Kamil1996

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Nie doczytałam do końca ale jak napisałeś o sorze to już wiedziałam że narcyzka. Wbrew pozorom borderzy mimo że bywają straszni to umieją też przepraszać i widzą winę xd mega ci współczuję mam nadzieję że byłeś krótko z nią

Właśnie Dalia, sorry,nie chcialam nikogo stygmatyzowac,bo borderline to tez jakies zaburzenie osobowosci nikt za to nie ponosi winy ,czesto wywodzi się z dziecinstwa i relacji z rodzicami.Tak nak ja moze mam adhd i to tez nielatwy osobnik.Samej ze soba ciezko dojsc do wewnetrznej rownowagi😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Właśnie Dalia, sorry,nie chcialam nikogo stygmatyzowac,bo borderline to tez jakies zaburzenie osobowosci nikt za to nie ponosi winy ,czesto wywodzi się z dziecinstwa i relacji z rodzicami.Tak nak ja moze mam adhd i to tez nielatwy osobnik.Samej ze soba ciezko dojsc do wewnetrznej rownowagi😜

A nie mi nie chodziło że stygmatyzujesz tylko mi się z narcyzm kojarzy. Ja tam narcyzow stygmatyzuje bo dla mnie gorsi🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie doczytałam do końca ale jak napisałeś o sorze to już wiedziałam że narcyzka. Wbrew pozorom borderzy mimo że bywają straszni to umieją też przepraszać i widzą winę xd mega ci współczuję mam nadzieję że byłeś krótko z nią

Ja po słowie "typiara" też nie doczytałem do końca. Nie za szybko ją ocenilaś? wysłuchałaś tylko wersji typa

Edytowane przez Malowany_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Za długo, gdybym posłuchał swojej intuicji wcześniej to bym sobie wiele zaoszczędził no ale cóż.... byle nie popełniać tych samych błędów i wyciągać wnioski z tych lekcji 

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Kolega zakończył związek, ale widzę lubi wracać do tego i sprawiać ból drugiej osobie.

A co czytales jego posty? Ma prawo, to forum właśnie jest do tych celów, jak był w traumatycznym związku. Skad wgl pomysł że ona to przeczyta?:O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi