Skocz do zawartości
Nerwica.com

kilka ujęć

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, marra napisał(a):

Spokojnie mógłbyś pójść w fotografie : ) przykuwają uwagę widza opowieścią... ciekawe są i chyba masz tzw oko.

Nigdy nie miałem tak, że gdzieś jadę w celu zrobienia konkretnego zdjęcia, tylko aparat mam w oczach moje wyobraźni i to przychodzi naturalnie, a kliknięcie jest najłatwiejsze. Nie zmuszam się, nie kombinuję, pstrykam zdjęcia oczami, a jak czuje piękno zdjęcia, to wyciągam fona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Nigdy nie miałem tak, że gdzieś jadę w celu zrobienia konkretnego zdjęcia, tylko aparat mam w oczach moje wyobraźni i to przychodzi naturalnie, a kliknięcie jest najłatwiejsze. Nie zmuszam się, nie kombinuję, pstrykam zdjęcia oczami, a jak czuje piękno zdjęcia, to wyciągam fona.

Bo tak to w sumie wygląda, że kadrujesz oczami... a zdjęcia można robić dosłownie wszędzie. : ) tzn są różne rodzaje fotografii ale nie wszystkie zmuszają do odbywania dalekich podróży.

Dobranoc : ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, marra napisał(a):

Bo tak to w sumie wygląda, że kadrujesz oczami... a zdjęcia można robić dosłownie wszędzie. : ) tzn są różne rodzaje fotografii ale nie wszystkie zmuszają do odbywania dalekich podróży.

Dobranoc : ) 

Kolorowych 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi