Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zabiegi manualne na rysy twarzy.

Śmojda

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki, czy te ćwiczenia na mordę jak joga twarzy, mełing, masaże kamieniem cichosza, to faktycznie coś działają? 

Zastanawiam się jakby to podziało na męską gębę czy wzmocni męskie rysy twarzy czy raczej złagodzi i będzie look bardziej niewieści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co robią te czynności z kamieniami mówią że działa. A ja słyszę co ktoś robi i uważam coś za głupotę ale wszystko się sprzedaje w tych czasach :D

Co to jest meling?

Ogólnie jeśli chcesz zmienić szczękę i głos to najlepszy będzie testosteron. Zobacz na deynn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mewing - podobno jęzor trzeba trzymać na podniebieniu cały czas i ma to wpłynąć na wygląd twarzy.

Testosteron na szczękę nic nie pomoże, brałem 7 lat i gęba nie zrobiła się wcale dzika. 

Edytowane przez Śmojda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie ćwiczenia mogłyby coś dać wyłącznie gdybyś je wykonywał gdy kości jeszcze rosły. Dla dorosłego moim zdaniem nie ma to prawa działać. Samo wyostrzenie rys twarzy można uzyskać przez zrzucenie wagi (chyba że już się jest blisko dolnego BMI). Gdy zrzuciłem 20 kg to była spora różnica.

Edytowane przez Kris0x0000

I become aware of the small things which are the greatest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Śmojda napisał(a):

Mewing - podobno jęzor trzeba trzymać na podniebieniu cały czas i ma to wpłynąć na wygląd twarzy.

Testosteron na szczękę nic nie pomoże, brałem 7 lat i gęba nie zrobiła się wcale dzika. 

Kurczę, a zobacz jak u deynn się pozmienialo. Może przez to że jest kobietą. Może wtedy to działa, a może tylko wyrownywales niedobór do minimum, a nie jak inni faceci co sobie biorą, mając go w normie ? 

8 godzin temu, Śmojda napisał(a):

To brzmi jeszcze lepiej niż ten kamień 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi