Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szpilki offtop

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

A można sie wtrącać? Bo to ona chamsko zaczepiła ad personam, zupełnie bez powodu.

No ale obu im pokazałem. Chociaż nie powiem "nie ważne kto zaczął" :D

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ej shadow, mogę zostać modem? Byłabym mysle zajebista…

Nie bo robisz offtopic xd

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Nie bo robisz offtopic xd

Mój mozg to offtop 😀

a jak nie będę oftopiara. Na razie mam czysto w dzienniczku, a trzeba mieć niepokalana opinie, żeby być modem, a ja taka właśnie mam! 😂

19 minut temu, Lucy32 napisał(a):

🤣🤣🤣Dobre

No a nie jest tak?😀 pelargonie, kota (sic), w porywach do nic lub wnuka 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Mój mozg to offtop 😀

a jak nie będę oftopiara. Na razie mam czysto w dzienniczku, a trzeba mieć niepokalana opinie, żeby być modem, a ja taka właśnie mam! 😂

No a nie jest tak?😀 pelargonie, kota (sic), w porywach do nic lub wnuka 😃

Zgadza się,ale te ...pelargonie mnie ubawily🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Nie traktowała byś wszystkich na równi. ;pp

Jak to nie , ja wszystkich kocham i jestem bardzo sprawiedliwa 🤣😈

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Zgadza się,ale te ...pelargonie mnie ubawily🤣

😃 czemu to zawsze musza być te jebane pelargonie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

@mała_mi123a co Ty tak o buzi zaczynasz? Twoja to kotka. A ptysie to są ciastka i pyszne podrywasz tak na chama?;)

Bo jakiś średniak będzie oceniał inne kobiety choć sam z avataru wygląda jak szeregowy  Leonard 'Gomer Pyle' Lawrence z filmu Full Metal Jacket. 

Nic nie podrywam. Zauważam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Bo jakiś średniak będzie oceniał inne kobiety choć sam z avataru wygląda jak szeregowy  Leonard 'Gomer Pyle' Lawrence z filmu Full Metal Jacket. 

Nic nie podrywam. Zauważam. 

A to jak ktos wyglada w jakis sposób to już nie ma prawa do oceny innych ludzi żadnej?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

chyba ze poczuła sie wywołana do odpowiedzi personalnie na hasło chewbacca 🫢czekam na żółta kartkę 😂

Tak właśnie. 

Możliwe że jestem laska z hirsutyzmem.

A może mam owłosienie na klacie. A moze między palcami. Taka sytuacja.

A może powiem jak Gianni Infantino:

"Dziś czuję się Katarczykiem. Dziś czuję się Arabem. Dziś czuję się Afrykaninem. Dziś czuję się gejem. Dziś czuję się niepełnosprawny... dziś czuję się laska z hirsutyzmem".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Tak właśnie. 

Możliwe że jestem laska z hirsutyzmem.

A może mam owłosienie na klacie. A moze między palcami. Taka sytuacja.

A może powiem jak Gianni Infantino:

"Dziś czuję się Katarczykiem. Dziś czuję się Arabem. Dziś czuję się Afrykaninem. Dziś czuję się gejem. Dziś czuję się niepełnosprawny... dziś czuję się laska z hirsutyzmem".

Życie. Różnie to bywa. Trzeba z tym dilować a nie odpalać sie na kazdy zart, który nawet nie był kierowany do ciebie osobiscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

Napiszę inaczej są kobiety, które swoją osobowością, stylem, poruszaniem się powodują, że od razu widac klasę i styl. Nieważne co na sobie mają- mają to w sobie. I to widać na kilometr. Panowie tez to widzą i wyczuwają. 

chciałabym robić takie wrażenie A robię wrażenie chaosu, adhd, calineczki, patolówy na zmiany 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

😂 No fakt.

To jakieś stereotypy, bez przesady. Po co takie kłamstwa, to chyba tylko w jakichś zaborczych związkach.

Oj Żabo Moniko po co tak poważnie... ;) ale ja tam w ten stereotyp akurat no często coś wyobserwuje:p

Ale czekaj, zaborczych związkach, co ma zaborczosc w związkach do mówienia że się wypiło 1 piwo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Oj Żabo Moniko po co tak poważnie... ;) ale ja tam w ten stereotyp akurat no często coś wyobserwuje:p

Ale czekaj, zaborczych związkach, co ma zaborczosc w związkach do mówienia że się wypiło 1 piwo 

Ach, ok.

Zaborczość, bo kojarzy mi się z chęcią kontrolowania kogoś i ta druga osoba ukrywa się po kątach jak przed mamą w liceum.

A czemu kłamią ile wypili? Mają problem alkoholowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ach, ok.

Zaborczość, bo kojarzy mi się z chęcią kontrolowania kogoś i ta druga osoba ukrywa się po kątach jak przed mamą w liceum.

A czemu kłamią ile wypili? Mają problem alkoholowy?

W moich okolicach tak ale nie o tym. Czemu kłamią... to już mężczyzn należy zapytać :D jak to ująć oni nawet nie mają konieczności kłamać ale to dla nich takie naturalne no. Np żona coś opowiada a oni przestali sluchac to dla nich naturalne jest coś udać że słuchali albo nie wiem że muszą pilnie coś tam, zamiast przyznać się że opowiadanych im historii o życiu wrednej Kaśki nigdy nie słuchali bo myślą o czymś innym wtedy. Coś w ten deseń mi chodzi. Ale to nie znaczy że nas mniej kochają tylko że tacy muszą być chlopakami są :D

O takie kłamstwa mi chodzi :D w sumie urocze to akurat jest u nich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

W moich okolicach tak ale nie o tym. Czemu kłamią... to już mężczyzn należy zapytać :D jak to ująć oni nawet nie mają konieczności kłamać ale to dla nich takie naturalne no. Np żona coś opowiada a oni przestali sluchac to dla nich naturalne jest coś udać że słuchali albo nie wiem że muszą pilnie coś tam, zamiast przyznać się że opowiadanych im historii o życiu wrednej Kaśki nigdy nie słuchali bo myślą o czymś innym wtedy. Coś w ten deseń mi chodzi. Ale to nie znaczy że nas mniej kochają tylko że tacy muszą być chlopakami są :D

O takie kłamstwa mi chodzi :D w sumie urocze to akurat jest u nich...

No nie wiem, ja akurat nie lubie klamstwa. Po co klamac, niech lepiej powie, ze nie sluchal, albo ze zapomnial. Kazdy sie czasem zamysli, klamac to jednak slabo, i to jeszcze bez powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi