Skocz do zawartości
Nerwica.com

Najlepszy kobiecy wokal?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Skad ty znasz te wszystkie dziwne strony 😃

ty musisz jednak miec opiekuna w internecie chyba jakas blokade rodzicielska ci zalozyc trzeba na forum :D

zaraz sie przeloguje na ciebie i zablokuje dodawanie zalacnzikow i linkow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

ty musisz jednak miec opiekuna w internecie chyba jakas blokade rodzicielska ci zalozyc trzeba na forum :D

zaraz sie przeloguje na ciebie i zablokuje dodawanie zalacnzikow i linkow :D

Dlaczego, przecież mówiłeś, ze ładnie 🤔😃

chce zaśpiewać o mój rozmarynie bass cover! 😃🙌

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

O Jezu ja dopiero zczailam, ze tam Coś jest 😃 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

nie podpuszczajcie jej bo pozniej nie zasnie przez tydzien bo bedzie miala schize ze ja ktos poznal po glosie :D

a swiry od slubu w grze i z garnkiem na glowie beda te schizy podsycaly urojeniami. 

ty to mnie jednak znasz najlepiej 😛 albo ze ej aj podpowie mój adres zamieszkania po głosie.

przez chwile myslalam jak shadow skomentował, ze wibrato, ze otwierając link od pieprza coś nieopatrznie tam nagrałam 😱

Znajoma barwa 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

ty to mnie jednak znasz najlepiej 😛 albo ze ej aj podpowie mój adres zamieszkania po głosie.

przez chwile myslalam jak shadow skomentował, ze wibrato, ze otwierając link od pieprza coś nieopatrznie tam nagrałam 😱

Znajoma barwa 😃

w krzakach czeka namiotowice, moon i menel. oni to beda 10 lat odtwarzac i nie wiadomo co z tym robic. pamietaj ty umrzesz a oni nadal beda to wklejac :D

posluchaklbym pieprza ale nie mam podlaczonych glosnikow naprawde pieprz wrzucialas swoj glos ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

w krzakach czeka namiotowice, moon i menel. oni to beda 10 lat odtwarzac i nie wiadomo co z tym robic. pamietaj ty umrzesz a oni nadal beda to wklejac :D

Wiem właśnie. Gdyby nie to i te oguny to może. Shadow wyglada co prawda na takiego, co może i wystalkuje, ale nie zabije 😃

Shadoł trzeba było mi zmienić nicka jak prosiłamm 🙂 przyjdę tu kiedys inkoguto. Zaśpiewam o mój rozmarynie i żodyn nie będzie wiedział 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi