Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piżamy

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

@libed @Dalila_ twierdzicie, że to dziecko?

https://pl.shein.com/Chillnights-THE-POWERPUFF-GIRLS-X-SHEIN-Frill-Trim-Satin-Comfy-Cute-Women-s-Panties-p-460838397.html?mallCode=1&pageListType=4&detailBusinessFrom=0-1_460838397|0-2

A ja tak, lubię takie słitaśne, bajkowe motywy, przy okazji właśnie femboye też tacy są, dlatego mi się podobają - ci bajkowi-cosplayowi, nie zwykłe transy co robią sie na kobitę. Ale jak wy widzicie w tych majtkach i zdjęciach coś niezdrowego, to współczuję.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Majtki z polaru?

nie ale dla crazy polar to tez poliester czy cos tam w sensie mowi zawsze ze to material z butelek plastikowych a ja sobie chwale :D nie wiem czy sa majtki z tego ale pewnie sa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Grouchy napisał(a):

@libed @Dalila_ twierdzicie, że to dziecko?

https://pl.shein.com/Chillnights-THE-POWERPUFF-GIRLS-X-SHEIN-Frill-Trim-Satin-Comfy-Cute-Women-s-Panties-p-460838397.html?mallCode=1&pageListType=4&detailBusinessFrom=0-1_460838397|0-2

A ja tak, lubię takie słitaśne, bajkowe motywy, przy okazji właśnie femboye też tacy są, dlatego mi się podobają - ci bajkowi-cosplayowi, nie zwykłe transy co robią sie na kobitę. Ale jak wy widzicie w tych majtkach i obrazkach coś niezdrowego, to współczuję.

tak ale nie wzialem pod uwage ze szukasz majtek na portalu dla chinczykow wiec to pewnie pelnoletnie azjatka chociaz kto wie, szanujacy sie chinczyk sprzedwca z szejna ma w garazu pare dzieci ktore to produkuja i pakuja wiec mogl zrobic zdjecie na ktoryms z nich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

tak ale nie wzialem pod uwage ze szukasz majtek na portalu dla chinczykow wiec to pewnie pelnoletnie azjatka chociaz kto wie, szanujacy sie chinczyk sprzedwca z szejna ma w garazu pare dzieci ktore to produkuja i pakuja wiec mogl zrobic zdjecie na ktoryms z nich

to nie jest figura dziecka tylko dorosłej kobiety

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie jest figura dziecka tylko dorosłej kobiety

to moze byc figura zarowno dziecka jak i doroslej drobej baby np. azjatki ale w zestawie z tymi majtkami z plandeki na samochod ciezarowy zeby woda sie do srodka nie lala i motywami z bajek to zalozylem ze to jednak dziecko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nie ale dla crazy polar to tez poliester czy cos tam w sensie mowi zawsze ze to material z butelek plastikowych a ja sobie chwale :D nie wiem czy sa majtki z tego ale pewnie sa

Tez mam polary, nie widze za bardzo innej naturalnej opcji na cieplo, oprocz welny, ale to juz czasem az za cieplo, poza tym welniane rzeczy mi sie zawsze kurcza po jakims czasie. Staram sie je rzadko prac i w niskich temperaturach, ale i tak sie zmniejszaja po jakims czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę być transem, po prostu podobają mi się cosplayerowi femboye 

https://www.instagram.com/popular/mooimimo-cosplay/

jestem boomer napisz mi prosze po polsku czym sie rozni trans zwykly od niezwyklego bez okreslen ktore ty oprocz ciebie to pewnie tylko elka rozumie. 

to cos na tym instagramie to 26 plec, baba, chlop, tans zwykly czy trans niezwykly ?

ono to robi dla kasy z reklam na insta czy faktycznie komus sie podoba taka stylizacja ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

jestem boomer napisz mi prosze po polsku czym sie rozni trans zwykly od niezwyklego bez okreslen ktore ty oprocz ciebie to pewnie tylko elka rozumie. 

Facet trans chce być kobietą, femboy lubi damski styl, częściej w stylu anime niż realny i nadal utożsamia się jako chłopak.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 miliony ludzi to ogladalo masakra swiat upada. kiedys takie cos razem z chlopem z 12 palcami wozili w klatce i w cyrkach pokazywali pozniej swiad poszedl do przodu i zakazano takich nieludzkich praktyk a teraz dzieki internetowi ludzie sami sie wsadzaja do klatki robia z siebie dziwadla zeby publicznosc w internetowym cyrku grosik rzucial. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

to moze byc figura zarowno dziecka jak i doroslej drobej baby np. azjatki ale w zestawie z tymi majtkami z plandeki na samochod ciezarowy zeby woda sie do srodka nie lala i motywami z bajek to zalozylem ze to jednak dziecko

XDD

Hah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez mam polary, nie widze za bardzo innej naturalnej opcji na cieplo, oprocz welny, ale to juz czasem az za cieplo, poza tym welniane rzeczy mi sie zawsze kurcza po jakims czasie. Staram sie je rzadko prac i w niskich temperaturach, ale i tak sie zmniejszaja po jakims czasie.

witaj w klubie crazy i salix zawsze ze mnie beke cisna z tych ubran z butelek podobno jak ktos tak przyjdzie na randke to baba moze sie czuc obrazona i wyjsc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż grouchy no tamto foto twierdzę że to foto to jak 11 12 letniej dziewczynki. Nie wiem czy to niezdrowe w średniowieczu tak za mąż wychodzili i w niektórych kulturach tak sprzedają córki w tym wieku to może i zdrowe ciężko stwierdzić :D

1 minutę temu, libed napisał(a):

witaj w klubie crazy i salix zawsze ze mnie beke cisna z tych ubran z butelek podobno jak ktos tak przyjdzie na randke to baba moze sie czuc obrazona i wyjsc :D

Co xd może jakaś niezdrowa ekolożka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Grouchy napisał(a):

Facet trans chce być kobietą, femboy lubi damski styl, częściej w stylu anime niż realny i nadal utożsamia się jako chłopak.

aha czyli zwykly trans chce byc baba i robi sie na babe femboy udaje babe zeby zbierac kase od zbokow. kumam juz. 

jeden po prostu urodzil sie pod plca niewlasciwa czesto to wynika z operacji po narodzinach hermafrodyty a drugi to zwykly zbok. 

dzieki za wyjasnienie bardzo dobrze ci poszlo od teraz zawsze bede cie pytal jak nie bede czegos rozumial bo elka to tak tlumaczy ze nadal nie wiadomo a ty potrafisz jasno. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Cóż grouchy no tamto foto twierdzę że to foto to jak 11 12 letniej dziewczynki. Nie wiem czy to niezdrowe w średniowieczu tak za mąż wychodzili i w niektórych kulturach tak sprzedają córki w tym wieku to może i zdrowe ciężko stwierdzić :D

swiat poszedl do przodu juz nawet w watykanie od ponad dekady slub z 12 latka jest nielegalny :D

czekam az sie pieprz uaktywni :D

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Co xd może jakaś niezdrowa ekolożka :D

ekolozka najwieksza to zaba akurat je trawe i chce zebym chodzil pieszo bo samochody produkuja spaliny i jadl burgery z fasoli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, libed napisał(a):

Rozumiem wszystko bo nie ma w tym nic skomplikowanego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

ekolozka najwieksza to zaba akurat je trawe i chce zebym chodzil pieszo bo samochody produkuja spaliny i jadl burgery z fasoli :D

Bo biedne krówki musza bąki puszczać :D skoro tak to na pewno wie że spaliny to nic w porównaniu z mikroplastikiem ze scieranych gum opon :D dobrze że katalizatory chociaż są cały czas w obiegu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi