Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hejt w sieci na np. forach

Ryś

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy byliście kiedyś ofiarą hejtu w sieci na forach? Ja wczoraj na jednym z tematycznych forów coś takiego przeżyłem. Ja się nie chwaliłem tam że mam schizofrenie bo i po co, ale jak wilki na owce tak mnie potraktowali bo czegoś tam nie zrozumiałem, ale ogólnie to te osoby które mnie tam atakowały zachowały się jak małe dzieci a to byli dorośli ludzie , mocno dorośli. Powiedziałem sobie że więcej już na tego typu fora nie wejde. Nie będzie mnie nikt mną pomiatał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, doświadczyłam. Hejt jest w sumie wszędzie. Czy to grupki na fejsie, czy fora, czaty i inne miejsca w necie, gdzie ludzie piszą ze sobą. A najgorzej jak wejdzie nowa osoba. Ma trudno w niektórych miejscach. Chce wejść w towarzystwo, a ci ludzie oczekują, że ta osoba będzie się czymś wykazywać, albo od razu zaczną ją niszczyć. Bo słowem można niszczyć, w necie też. Hejtowana byłam nie raz. A jak są miejsca, gdzie jest to dozwolone, to odchodzę. Nie przepadam za przepychaniem się z ludźmi pokroju agresywnego dupka. Skoro nie mają nic do zaoferowania publice, to szczekają głośno, żeby upokorzyć i dostać uznanie od przydupasów. Unikaj takich miejsc, bo to są podludzie.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.

Nie jestem szalony, interesuje mnie wolność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem modelarzem i doświadczyłem tego hejtu na forum modelarskim. Wydawałoby się że modele, modelarstwo, kultura. A gdzie tam. Coś nie zrozumiałem i zajechali mnie na całego. I to dorośli ludzie. Nie dziwiłbym się jakimś nastolatkom ale dorośli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi