Skocz do zawartości
Nerwica.com

Celebryci którzy jak my chorują psychicznie. Również ci którzy już odeszli, może śmiercią samobójczą

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałam do jakiej dam kategorii. Wybrałam tą bo uświadomienie sobie że sławni ludzie którzy przez kilka lat byli piękni i uwielbiani, mieli fajne życie i kupę szmalu i też ich nagle dopada choroba albo nie byli w stanie unieść tej sławy i kończyli jako uzależnieni czy samobójcy, pokazuje że to co nas spotkało spotyka też innych i to czego wielu z nas nie ma a by chciało jak sława i pieniądze może nas zniszczyć... Ale też dlatego żebyśmy powspominali te sławy których już nie ma:( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi do głowy przychodzi załamanie nerwowe Britney Spears w 2007 a od kiedy nie je leków widać że ma prawdopodobnie ciężki nieleczony chad

A z polskich to nie wiem chyba o Edycie Górniak mówi się że jest trochę fisnieta. Ale ona miala ojca cygana właściwie nie miała go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Celebryci i ludzie znani to jedno, ale gyby się tak zastanowić... Ludzi obecnie żyjących na świecie jest tylko garstka, w porównaniu z tym ilu nas odeszło w całej historii ludzkości.

Za sto lat nikt o kim teraz pomyślimy, nie będzie już żył. Albo jak oglądamy jakieś mega stare filmy to często też już mało kto z tych aktorów żyje. Od takich pojedynczych i znanych osób dużo większe wrażenie na mnie robi ilość ludzi jaka żyła na tym świecie przez te wszystkie lata :o Często o tym rozkminiam. 

Chyba napisałem nie na temat xd ale w sumie nie mam nic za bardzo tu do dodania

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wiedziałam do jakiej dam kategorii.

A czemu akurat "Kroki do wolności"?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek Grechuta przez wiele lat zmagał się z chorobą afektywną dwubiegunową (ChAD), która powodowała skrajne wahania nastrojów – od głębokiej depresji po stany manii. Zaburzenie to utrudniało mu codzienne funkcjonowanie i karierę.

Pierwsze co mi przyszlo na myśl to o nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co wy. Tyle gwiazd można tu powspominać nikt nie chce

@shadow_nobo nigdzie nie pasuje. Jest związane z chorobami ale nie konkretnymi. Jakoś psychologia albo psychiatria też tu nie pasuje. Możesz przenieść gdzieś. A tak w ogóle zadałeś pytanie na które już odpowiedziałam w pytaniu Xd

O Elcia fajnie

Nie wiedziałam że miał Chad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A tak w ogóle zadałeś pytanie na które już odpowiedziałam w pytaniu Xd

Lubię Ci zadawać te same pytania bo czasem zmieniasz zdanie xd

Bardzo dużo było znanych postaci, których śmierć mnie poruszyła. Ale pierwsze osoby które przychodzą na myśl teraz w tym momencie to Chester z LP i Robin Williams. Nie wiem co mogę więcej dodać

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialabym móc mieć okazję iść na koncert ludzi których nadal kocham. To moi idole. Ich historia, muzyka i całokształt jest dla mnie źródłem inspiracji. Może to się wydawać dziecinne, ale dla mnie to jest kreacja i nauka. Odeszli. Cierpieli. To byli artyści. Wrażliwcy. Mało takich. Wszyscy są nijacy i naśladują siebie nawzajem.

W nastroju była zawsze szampańskim albo podłym. Same skrajności, nic pośredniego. Niektórzy mówili, że jest stuknięta. Drętwusy tak mówiły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi