Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czego nie mówiliscie nawet osobom najbliższym?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Prince of darkness napisał(a):

Działania polityczne natomiast jak się zmieni to owszem może się coś ruszy. Z tym zmysłem, który dzisiaj mam to Moja Droga sielskie życie nareszcie, a co do mojej znajomości, czy zardzewienia rosyjskiego to praktykuję i dogadam się swobodnie. Tak i znowu zjadę z tematu nie ukrywaj się tak ładną masz sylwetkę :)) 

Ale przecież wciąż jest przemyt z pewnością jest utrudniony bo zle czasy znaczy tak bym wolała myśleć XD no ale jakiś istnieje. Ja potrzebuje też sielskiego życia xd

Następny, a gdzie wy widzicie moja sylwetkę w kurtce i szerokich spodniach? No moi drodzy;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Idź do lekarza, walcz z urojeniami, to nie jest wstyd bo tu wszyscy są chorzy. Nikt nie robił ci krzywdy a admini dużo próbowali ci pomóc więc powinieneś być wdzięczny ?

Zluzuj majty. Nie ma urojeń i nie było.

Skoro ktoś centralnie kłamie i wmawia to No to co to jest. Luz. Było i minęło. Spokój ma być! NATYCHMIAST XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, eRCe napisał(a):

Nikomu dotąd nie powierzyłem mojego najintymniejszego sekretu i chyba tak pozostanie

Ukryj zawartość

Że jem frytki i kiełbasę z majonezem.

A to spoko opcja jest taki sos się robi na grilla miesza się ketchup musztardę i majonez i jest sztos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Fuji napisał(a):

Zluzuj majty. Nie ma urojeń i nie było.

Skoro ktoś centralnie kłamie i wmawia to No to co to jest. Luz. Było i minęło. Spokój ma być! NATYCHMIAST XD

Zluzuj bo wątek psujesz 😀 Niech to pokasują. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi