Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jesteście dobrymi kierowcami?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak jest stłuczka to nie, ale jeśli ktoś zginie to już tak.

Ja jeżdżę tylko na trzeźwo, nie mam zaufania do siebie i nie wybaczyłabym sobie gdyby coś się stało, a ja bym była pod wpływem czegoś.

Zresztą rzadko kiedy nie jestem trzeźwa, narkotyków też nie biorę.

Nie musi ginąć chyba wypadek z poszkodowanymi już wystarczy nie? Stłuczka w sensie trafisz na jakiegoś kutafona że tylko policja ale no to wtedy pewnie alkomat tylko

Mnie to nawet do tej pory nie skontrolowala policja ani razu. A jak moja koleżankę z rok temu 1 raz zatrzymali lizakiem to mówiła że się tak zestresowala że aż się pytali czy jej ok XD że trzęsla się jak galareta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak jest stłuczka to nie, ale jeśli ktoś zginie to już tak.

Ja jeżdżę tylko na trzeźwo, nie mam zaufania do siebie i nie wybaczyłabym sobie gdyby coś się stało, a ja bym była pod wpływem czegoś.

Zresztą rzadko kiedy nie jestem trzeźwa, narkotyków też nie biorę.

oczywiscie ze badaja trzezwosc jak jest stluczka poza tym po cpunie widac ze nacpany to robia mu testy zawsze tylko cpunowi sie wydaje ze on sie normalnei zahcowuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Miałam kilka stłuczek i nikt nawet nie wzywał policji.

no trudno zeby robili testy jak ich nie bylo. w pl czesto sie wzywa bo to wiele ulatwia jak spiszesz oswiadczenir to pozniej ktos sie moze wycofac itd. a jak przyjedzie policja to ona ocenia kto zawinil wiec jak ktos jest pewien ze nie jego wina to zwykle nalega na notatke spisana przez policjanta. w samochodach flotowych jest przewaznie obowiazek wezwania policji bo inaczej cie moga obciazyc za stluczke albo jest udzial wlasny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Piszą"nie zaleca się prowadzic" 

Na pewno w benzo? Sprawdziłem sobie teraz Xanax to taki jest cytat. Nie że nie zaleca ale nie należy:

"Prowadzenie pojazdów i obsługiwanie maszyn
Xanax powoduje zaburzenia sprawności psychofizycznej. Przed zastosowaniem leku Xanax należy 
zapoznać się z aktualnymi, lokalnymi przepisami w zakresie prawa ruchu drogowego.
Podczas stosowania leku Xanax nie należy prowadzić pojazdów lub obsługiwać maszyn
."

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Na pewno w benzo? Sprawdziłem sobie teraz Xanax to taki jest cytat. Nie że nie zaleca ale nie należy:

Xanax powoduje zaburzenia sprawności psychofizycznej. Przed zastosowaniem leku Xanax należy 
zapoznać się z aktualnymi, lokalnymi przepisami w zakresie prawa ruchu drogowego.
Podczas stosowania leku Xanax nie należy prowadzić pojazdów lub obsługiwać maszyn
."

Może tak. Ale śmiesznie to ujęli. Tak jakby ej koło sprawdź przepisy bo Cię skasuja za to. Bo jesteś nacpany co nie to nie wolno jechać niby 

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.07.2026 o 01:03, shadow_no napisał(a):

."

Ten wpis jest też przy Z-tkach i nawet powszechnie stosowanej hydroksyzynie. Ja nie prowadzę bo wiem że testów bym nie zdał, ja nonstop się czuję jakbym był pijany, nieważne, jakie leki biorę. Mam swoich ludzi od tego :V

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi