Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co polecasz?

Raccoon

Rekomendowane odpowiedzi

Ja polecę rzecz dla osób które mają problemy z bólami karku: poduszkę do spania profilowaną z pianki pamięciowej. Game changer dla mojego odcinka szyjnego kręgosłupa. Mam od pół roku mniej więcej i ani razu nie bolał mnie kark od tego czasu. Na początku wydaje się dziwna i twarda, ale jak się człowiek przyzwyczai to nie chce spać na innej :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Catriona napisał(a):

Ja polecę rzecz dla osób które mają problemy z bólami karku: poduszkę do spania profilowaną z pianki pamięciowej. Game changer dla mojego odcinka szyjnego kręgosłupa. Mam od pół roku mniej więcej i ani razu nie bolał mnie kark od tego czasu. Na początku wydaje się dziwna i twarda, ale jak się człowiek przyzwyczai to nie chce spać na innej :D 

Przez wiele lat miałam profilowaną ze zwykłej pianki więc już się zdusiła. Pianka memory to twarde cholerstwo, ale wzięłam to do spania gdy mi nie przechodził ból szyi. Wytrzymałam na niej może pół godziny? Kolejna noc tak samo. Ale za którymś razem się udało przespać całą noc więc chyba zostanie ze mną ta poduszka na dłużej.

A ty masz taką zwyczajną prostokątną? Bo teraz krąży po necie wersja rogata, nawet w którymś temacie wstawiałam link, ale mi dali po łapkach za reklamę 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Bo teraz krąży po necie wersja rogata,

Dobra, znalazłam. Już wiem że rogata nie dla mnie na pewno by była.

21 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wytrzymałam na niej może pół godziny? Kolejna noc tak samo. Ale za którymś razem się udało przespać całą noc więc chyba zostanie ze mną ta poduszka na dłużej.

Jeśli mówimy o tej samej to ona pod wpływem ciepła powinna się dopasować do Twojego ciała i zrobić delikatnie wklęsła w miejscu gdzie trzymasz głowę. Po nocy ona wraca do swojego kształtu pierwotnego po chwili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi