Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Verinia napisał(a):

Grubo to poleciało. To prawda. W sobie widzę winę. Za ostra jestem, gdy ktoś po mnie depta. Ale już te rozmowy ucinam. Może nawet mniej będę pisać

Nie wiem sama już.

Piszcie sobie,ale czasami ktos z uzytkownikow wlacza sie do waszych dyskusji,na jakis ciekawy temat,ale nikt go nie zauwaza,zostaje pominiety,( jest miły)(i nie mam na mysli siebie)bo dalsza rozmowa toczy sie dalej...ale tylko miedzy wami. Więc co sie dziwic,ze juz nikt sie nie chce udzielac.Bo jest ignorowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Sensys napisał(a):

Kolejny raz piszesz nieprawdę, nie wszystkich mam Ci znaleźć osoby, które nie atakowałem? Męczy mnie to tłumaczenie się już. Teraz Ty mnie atakujesz i to w tak istotnym wątku zaczynasz rozliczać ludzi, od tego chyba jest administracja by reagować prawda?

Przewrazliwiony jestes ,na krytyke ,ale innym cisniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, MicMic napisał(a):

Ciekawe zdanie w dyskusji, możliwe, że tak jest. Choć chyba głównie w tych dyskusjach offtopowych się zaznacza taka dominacja. 

Może po prostu tylko my nie mamy prawdziwego życia?? :D

Bo wy sie mniej ,lub bardziej znacie.I lubicie swoje dialogi,ktore czesto//

czasami //🤣odbiegaja od tematu.I wtedy tworzy sie offtop.Ale to nie moja sprawa,tak samo jak i to kto ma ,a kto nie ma prawdziwego życia.luzik.

5 minut temu, Verinia napisał(a):

może po prostu trzymajcie się tematu, to wtedy ktoś odpisze. Wasze pogaduszki róbcie u indora albo w pierdolniku Mica i Dalili.

🤣🤣🤣Dobre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi