Skocz do zawartości
Nerwica.com

Webinar o leczeniu traumy 13-15.01

Rekomendowane odpowiedzi

Hej🙂Może ktoś też byłby zainteresowany. Jest to bezpłatny webinar po angielsku z m. in. Besselem van del Kolkiem i Gaborem Mate. 13-15.01 o 19. Nie mogę wkleić linka, bo mi wyrzuciło post jako spam ale trzeba wpisać w wyszukiwarkę healing days mentorshow 2026. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obczaiłem trochę jak to technicznie wygląda. To jest o 19 czasu NY (czyli 1 w nocy naszego). Po rejestracji (trzeba podać email i telefon, będą wysyłać tam jakieś newsy / reklamy dlatego podałem spamowy email i nr telefonu do spamu, mam osobny nr do tego) przychodzi mail (i wiadomość na WhatsApp, ale nie mam WhatsApp), a w nich link do prywatnego (unlisted) eventu na YT. Nie weryfikują nr telefonu. Więc zakładam że jak event będzie w nocy to można go sobie będzie rano obejrzeć. Pewnie przed drugim dniem przyjdzie drugi mail z drugim linkiem.

Tu ktoś pisze że niby scam, cośtam kliknął i się zainfekował. Ja się nie zainfekowałem :D Po prostu mam linka do yt.

No ale zobaczymy. Podobno to jest wcześniej nagrane i to jest tylko teaser – dlatego darmowe (płacimy danymi i tym, że może część osób, głodnych wiedzy, zapisze się na ich płatne webinary).

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi